Suport clienti: 021 9962, L - V 9:00 - 17:00

Alegand produsele Secom® ai certitudinea ca ai optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate si frumusete.

Pe Secom®.ro procesul de comanda este simplu si rapid. Ai posibilitatea sa platesti atat online cat si ramburs, iar ca livrare poti opta pentru livrarea produselor prin curier rapid.

Poti sa comanzi direct din contul tau de client, urmand pasii de mai jos:

1. Iti creezi un cont pe Secom.ro

creeaza_cont

Nota: Parola trebuie sa contina minim 6 caractere, o cifra si un caracter special.

Daca esti deja client Secom® si ai un card de fidelitate il poti asocia noului tau cont introducand numarul cardului in campul special. Toate beneficiile cardului de fidelitate vor fi automat importate in contul tau si vei putea beneficia de nivelul de discount deja atins.

esti_deja_client

Daca nu ai un Card de Fidelitate te poti inscrie in programul de fidelizare completand datele suplimentare. Vei beneficia de discounturi progresive de 3%, 5% sau 7% in functie de volumul achizitiilor. Discount-ul de 3% este valabil inclusiv de la prima comanda.

esti_client_nou

2. Adaugi produse in cos

Poti adauga multiple produse in cosul de cumparaturi.

adauga_in_cos

In momentul in care ai finalizat selectia de produse poti revizui si edita cosul de cumparaturi in pagina de comanda.

cos_cumparaturi


Daca esti client Secom® si ai un Card de Fidelitate dar nu l-ai asociat contului in momentul crearii acestuia, poti face acest lucru aici, in cosul de cumparaturi si poti beneficia de avantajele atasate cardului tau. De asemenea daca nu esti inscris in Programul de Fidelitate si nu ai un Card de Fidelitate, te poti inscrie pe loc si poti beneficia de avantajele initiale: 3% reducere incapand chiar de la prima comanda. Daca ai un cod promotional de discount pe care vrei sa il folosesti, poti selecta optiunea Vreau sa aplic un cupon si poti introduce codul in campul special. In functie de conditiile promotiei, cosul de cumparaturi va fi actualizat imediat cu discountul aferent.
 

3. Editezi detaliile privind facturarea, adresa de livrare si modalitatea de plata in pagina unica de comanda

In pagina unica de comanda introduci datele privind facturarea, adresa pentru livrarea produselor si selectezi modalitatea de plata dorita.

Datele de facturare si adresa de livrare se pot modifica oricand ulterior si din Contul de utilizator.

 

Daca sunt oricare alte detalii legate de comanda pe care vrei sa ni le comunici le poti introduce in campul de mesaj. Fie ca e vorba de un interval orar preferat pentru livrare, de numarul de la interfon sau alte detalii care pot fi de folos, te rugam sa ni le comunici.

alte_detalii

4. Trimiti comanda

Daca ai revizuit comanda si toate detaliile acesteia sunt in regula, tot ce iti ramane de facut este sa te familiarizezi cu Termenii si conditiile site-ului dupa care sa Trimiti comanda. Vei primi un e-mail de confirmare a plasarii comenzii dupa care te vom anunta cand produsele sunt expediate sau cand sunt pregatite de ridicare din magazin, in cazul comenzilor la care s-a optat pentru aceasta metoda de livrare.

trimite_comanda