• 0733 354 000
  • consultanta[at]ro

Misiune si Viziune

La Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom abordam sanatatea ca pe un intreg. Nu doar ca pe o lipsa a unei afectiuni fizice.

Sustinem, de peste 17 ani, sanatatea romanilor prin programe de fitoterapie stiintifica elaborate pe baza principiilor Medicinei Functionale si Integrative.

Promovam conceptul potrivit caruia sanatatea inseamna "o stare fizica, mentala, sociala buna nu doar absenta bolii sau a infirmitatii" (Organizatia Mondiale a Sanatatii).

Promovam Medicina Functionala si Integrativa ca sistem de asistenta medicala personalizata, stiintifica bazata pe o colaborare stransa intre pacient si medic cu scopul de a descoperi si aborda cauzele profunde ale bolii si de a mentine o stare de sanatate buna.

Sustinem obtinerea si mentinerea sanatatii prin servicii medicale de calitate, programe de fitoterapie stiintifica si nutritie functionala si integrativa.

Tratam omul bolnav nu boala unui om, avand convingerea ca fiecare pacient este unic si ca nu exista tratamente si retete standard.

In Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom® abordam holistic fiecare pacient pentru a-i oferi solutii personalizate de tratament.

Incurajam o atitudine proactiva, preventiva si obiceiuri sanatoase pentru mentinerea calitatii vietii.

Programeaza o vizita