Oana Musat

Oana Musat

Area Sales Manager Retail

Ce iti place cel mai mult in Lumea Secom®?

Cand vine vorba de Secom®, imi vin in minte 3 lucruri: viziune, valori si energia oamenilor.

Ce i-ai spune unui potential coleg despre companie?

As incepe prin a-i spune ca Secom® reprezinta locul potrivit ce ii va oferi posibilitatea de a se dezvolta, de a construi si de a lucra alaturi de o super echipa.

Ce provocari ai intalnit?

Una dintre provocarile resimtite a fost si inca este aceea de a intelege cum functioneaza fiecare om din echipa, ce stil de lucru preferat are, ce il motiveaza, ce fel de comunicare prefera si ce provocari are la randul sau de gestionat.

Cum a fost prima luna la Secom®?

Prima luna in Secom® a trecut repede, era primul meu job. Ocupand pozitia de Consultant era necesara o studiere aprofundata a portofoliului de produse corelata cu misiunea noastra: consultanta naturopata, educare si informare.

Cum arata o zi la Secom®, pentru tine?

Imi petrec timpul atat la birou cat si pe teren, in magazinele noastre. Fiecare zi incepe cu planificarea activitatilor pe care urmeaza sa le intreprind, iar istoria spune ca pe langa acestea apar numeroase situatii noi carora nu le-as face fata fara energie, motivatie si entuziasm.

Ce ai invatat in acesti ani in Lumea Secom®?

Am invatat ca nu putem unii fara ceilalti, iar numitorul comun il reprezinta comunicarea, acea comunicare deschisa, transparenta si asumata, tinand cont de rolul pe care fiecare dintre noi il are.