Iuliana Tihulca

Iuliana Tihulca

Reprezentant Medical Farmacii

Ce iti place cel mai mult in Lumea Secom®

Cel mai mult imi place ca Lumea Secom® are in centrul ei oamenii, in diverse ipostaze in care pot fi la un moment dat: pacienti, parteneri sau angajati Secom®.

Ce inseamna pentru tine sa faci parte din Lumea Secom®?

Pentru mine sa fac parte din Lumea Secom® este o oportunitate sa cresc frumos din punct de vedere profesional si personal.

Ce i-ai spune unui potential coleg despre companie?

Oricarui potential coleg care impartaseste aceleasi valori cu cele ale companiei Secom®: performanta, parteneriat, determinare si incredere, i-as spune sa paseasca cu entuziasm in Lumea Secom®, nu va regreta.

Ce provocari ai intalnit?

Fiecare intalnire cu un client, fiecare proiect, eveniment organizat ori discutie cu un pacient in timpul vizitei, este o provocare sa negociez mai bine, sa obtin mai mult, sa ajut, sa transmit entuziasmul meu.

Cum a fost prima luna la Secom®?

Prima luna la Secom® a fost incarcata cu multe informatii. Programul de inductie de care am beneficiat si colegii deschisi si prietenosi au facilitat integrarea mea rapida in Lumea Secom®.

Cum arata o zi la Secom®, pentru tine?

O zi la Secom® este intotdeauna plina de dinamism. Ea incepe cu lista “to do” notata pe agenda, ordonarea prioritatilor, vizite, comenzi, rapoarte, situatii, teleconferinta, etc. si se incheie cel mai bine cand am bifat toate obiectivele si desigur, cu lista “to do” pentru ziua urmatoare. 

Ce ai invatat in acesti ani in Lumea Secom®?

Am invatat foarte multe in acesti 4 ani in care am facut parte din Lumea Secom® dar in primul rand am invatat sa imi depasesc limitele, sa elimin acel “prag de sus”.