Delia Nimerincu

Delia Nimerincu

Area Sales Manager Medici

Ce iti place cel mai mult in Lumea Secom®?

Lumea Secom® pentru mine inseamna garantarea promisiunilor in ceea ce priveste siguranta produselor, inseamna accesul pacientilor catre o viata sanatoasa, terapii alternative accesibile pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Lumea Secom® e o lume a inovatiei, a promisiunilor implinite, iar noi credem ca grija fata de pacienti e cea mai importanta.

Pentru mine inseamna evolutie, antrenament pentru cea mai buna versiune a mea.

Ce i-ai spune unui potential coleg despre companie?

As incepe cu un zambet si i-as povesti ca noi, cei din echipa Secom®, credem in parteneriate de durata care au la baza increderea.

As continua cu libertatea de a fi noi insine si ca la noi este in regula sa invatam din greseli fara sa ne aratam cu degetul; e usor sa performezi pentru ca ai libertate si creatie la indemana, iar impreuna si numai impreuna putem performa..

Ce provocari ai intalnit?

De-a lungul experientelor petrecute in companie si alaturi de echipa am invatat ca a fi lider este un model de viata. Am aplicat si inteles ca oamenii sunt diferiti, ca in fiecare situatie exista mai multe ipoteze (depinde de unghiul din care privesti) si este in regula sa avem opinii diferite, iar unde exista drum comun exista si cele mai bune variante. 

Una din provocarile mele ca manager a fost gasirea calitatilor excelente a fiecarui om de pe teren, astfel fisa postului sa se transforme in „in joy”.

Fiecare dintre noi are inclinatii extrajob dar cred ca e minunat sa le valorificam si aici.

Cum a fost prima luna la Secom®?

In primele zile am descoperit beneficile produselor din portofoliul Secom® continuand cu aprofundarea informatiilor despre ele. Apoi am intalnit o echipa dinamica si tanara gata sa imi ofere sprijin pentru un parcurs cat mai aproape de performanta.

In prima luna s-au pus bazele unei relatii construite pe sprijin, incredere si continuitate. Viitorilor colegi ce pasesc in Lumea Secom® le doresc sa creada in ei si echipa.

Cum arata o zi la Secom®, pentru tine?

Zilele in companie arata diferit dar incep intotdeauna cu un telefon catre echipa pentru stabilirea obiectivelor comune, sugerandu-le identificarea unor noi nise de crestere; ii incurajez sa devina creativi pentru ca toate ideile sunt bune la momentul potrivit.

Cand suntem impreuna pe teren ne concentram pe dezvoltarea relatiei cu medicii, gasim cele mai bune solutii pentru acestia. Ziua pe teren  se  incheie cu o discutie pe feedback-ul oferit in vizitele la parteneri.

Pentru mine zilele se termina intotdeauna cu multumirea ca am contribuit activ la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.

Ce ai invatat in acesti ani in Lumea Secom®!

Am invatat zi de zi ca oamenii pot deveni mai buni daca credem cu tarie in ei si ca fiecare realitate incepe cu un vis.