Anca Macesanu

Anca Macesanu

Area Sales Manager Medici

Ce iti place cel mai mult in Lumea Secom®? / Ce inseamna pentru tine sa faci parte din Lumea Secom®?

Cel mai mult imi place faptul ca in fiecare zi interactionez cu oameni care ma ajuta sa cladesc cea mai buna varianta a mea, mediul de lucru placut si o echipa minunata.

Pentru mine, sa fac parte din Lumea Secom® inseamna sa impartasesc aceleasi valori dupa care ma ghidez in viata personala si in mediul profesional. Secom® are structura unei adevarate familii. Prin parteneriat,  determinare si incredere reusim mereu sa ducem la bun sfarsit ceea ce ne-am propus demonstrand ca performanta este trasatura care caracterizeaza intreaga Lume Secom®.

Ce i-ai spune unui potential coleg despre companie?

Unui potential coleg i-as spune ca Secom® este  compania potrivita unde se poate dezvolta atat professional cat si personal, este locul unde va intalni oameni frumosi, locul unde va avea parte de provocari dar si de sustinere din partea echipei. 

Ce provocari ai intalnit?

Una dintre cele mai mari provocari a fost sa ma adaptez partenerilor cu care am interactionat. Faptul ca pozitia de Senior mi-a dat sansa sa colaborez cu medici si farmacisti din aproape toata tara a fost o provocare pe care, zic eu, am dus-o la capat cu brio. Nu este usor sa vorbesti “olteneste” cu un ardelean sau banatean.

Cum a fost prima luna la Secom®?

Inainte de a spune cum a fost prima luna, as vrea sa povestesc putin despre prima mea zi de teren in Secom®: a fost o zi dominata de mirare si mandrie. Am fost surprinsa in cel mai frumos mod de faptul ca in fiecare locatie (farmacie sau magazine cu profil naturist) din cele 19 in care am intrat am gasit cel putin 10 produse din portofoliul Secom®, dupa aceasta prima zi am simtit ca am luat cea mai buna decizie . Prima luna in Secom® a fost caracterizata de un amalgam de trairi, am  simtit teama, bucurie, curiozitate, nesiguranta dar si entuziasm.

Cum arata o zi la Secom®, pentru tine?

Din fericire nu exista zile la fel. In principiu stabilesc cu o saptamana inainte ce voi face in fiecare zi dar asta nu inseamna ca nu apar situatii neplanificate. Incep prin a-mi verifica agenda, mailul si mesajele, apoi … teren. Imi plac zilele in care merg cu oamenii din echipa in vizite, cunosc persoane noi, incerc sa imbunatatesc activitatea celor pe care ii insotesc dar si pe a mea.

Ce ai invatat in acesti ani in Lumea Secom®?

Am invatat ca poti incepe ceva singur dar doar impreuna poti sa ai succes, am invatat ca poti cadea dar in Secom® exista oameni care sa iti intinda mana pentru a te ridica, am invatat ca nu este imperios necesar sa ai legaturi de sange cu anumite persoane pentru a avea o familie.