Anamaria Suteu

Anamaria Suteu

Coordonator Magazin Secom Brasov

Ce iti place cel mai mult in Lumea Secom®? / Ce inseamna pentru tine sa faci parte din Lumea Secom®?

Imi place libertatea din Lumea Secom®, aici poti fi “tu" in fiecare zi si cel mai mult imi plac oamenii Secom®. Asta pentru ca impartasim aceleasi valori si transmitem aceeasi energie, (“the good vibe“). Sa fac parte din Lumea Secom® inseamna sa traiesc si sa imi desfasor activitatea intr-o lume puternica, in care echilibrul si vitalitatea sunt valori esentiale.

Ce i-ai spune unui potential coleg despre companie?

I-as transmite ca Secom® este o companie friendly, cu principii si valori bine delimitate. O companie in care oamenii conteaza si, de aceea, la Secom® ai parte de training, sprijin, intelegere, emotii si o echipa de oameni competenti, specializati si dedicati domeniului in care activam.

Ce provocari ai intalnit?

Am intalnit diverse provocari, de la lipsa de informatie a consumatorului si pana la formarea si consolidarea unei echipe, insa toate aceste situatii sunt elemente care mi-au dezvoltat abilitati nebanuite :). Multumesc Secom® pentru incredere, pentru informatiile din cadrul workshop-urilor destinate cunoasterii, cresterii si dezvoltarii profesionale si personale.

Cum a fost prima luna la Secom®?

A fost o luna incarcata cu informatii si emotii, fiind nou deschis in oras (Brasov) magazinul nostru a captat repede atentia consumatorilor de suplimente alimentare. Prin urmare, a fost perioada in care am avut parte de multe intrebari, oamenii dorind sa cunoasca indeaproape produsele pe care le comercializam si promovam. In mai putin de doua saptamani de la inceperea activitatii, m-am simtit „la locul meu” :).

Asadar, la Secom®, nu ai nevoie de 3 luni pentru a te adapta. Vei sti din prima zi ca locul tau este aici.

Cum arata o zi la Secom®, pentru tine?

Ziua mea la Secom® incepe cu salutul si zambetul oamenilor de pe strada, in drum spre magazinul pe care il coordonez in Brasov :), urmeaza intalnirea cu echipa de consultanti si organizarea zilei in functie de actiunile outdoor, evenimente locale la care participam, insa consultanta oferita pacientilor care ne trec pragul este partea principala a activitatii mele. Asadar, mare parte a zilei o petrec in magazin alaturi de clienti si pacienti, impartasind informatii, construind parteneriate si oferind sprijin si solutii la nevoile consumatorilor nostri.

Ce ai invatat in acesti ani in Lumea Secom®?

Am invatat sa ascult cu atentie - fiecare om are nevoie sa fie ascultat si inteles, fara a fi judecat; am invatat sa ma adaptez la caractere diferite si sa lucrez fructuos cu acestea; am invatat ca „haina nu il face pe om” si mi-am dezvoltat abilitati de organizare si planificare (pe care nu stiam ca le am) :). Mi-am intarit crezul ca informatia este cea mai mare bogatie a omului si este necesar sa o dam mai departe pentru a fi in folosul generatiilor viitoare.