Lumea Secom

Lumea Secom® este despre oameni si posibilitatea de a fi parte dintr-o experienta care le influenteaza in bine viata. Oameni care sunt diferiti dar care, in acelasi timp, au in comun determinarea, dorinta de a dezvolta lucruri noi, intelegerea ca ideile bune se nasc din colaborarea oamenilor care stiu ca increderea se construieste in fiecare zi.

lumea-secom

In Lumea Secom® suntem peste 195 de oameni care ne desfasuram activitatea la nivel national: in sediul central din Bucuresti, in cele 14 magazine Secom®, cat si pe teren in calitate de Reprezentanti Medicali Farmacii, respectiv Medici. Suntem o companie romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern. In plus, suntem si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate.

Cele peste 400 de produse naturale (suplimente alimentare, ceaiuri si produse cosmetice) pe care le avem in portofoliu sunt importate in mare parte din SUA, promovate si comercializate pe piata din Romania, atat prin intermediul Reprezentantilor Medicali, cat si prin lantul propriu de Retail. Pe langa acestea, elaboram programe de tratament complementar personalizate in cadrul Centrului de Medicina Functionala si Integrativa Secom® din Stirbei Voda.