secom

Lumea Secom

Lumea Secom este despre oameni si posibilitatea de a fi parte dintr-o experienta care le influenteaza in bine viata. Oameni care sunt diferiti dar care, in acelasi timp, au in comun determinarea, dorinta de a dezvolta lucruri noi, intelegerea ca ideile bune se nasc din colaborarea oamenilor care stiu ca increderea se construieste in fiecare zi.

Vezi mai mult

Joburi recente

Secom, un loc plin de energie pentru oameni care doresc sa-si construiasca o cariera frumoasa, te asteapta in echipa. Ne dorim sa construim un parteneriat bazat pe incredere, iar performanta ta va fi performanta noastra.

Store Manager Bucuresti

Posturi vacante: 1

Zona geografica: Bucuresti

Valabilitate anunt: 15-09-2020 - 16-10-2020

Consultant Naturopat - Bucuresti

Posturi vacante: 2

Zona geografica: Bucuresti

Valabilitate anunt: 10-07-2020 - 07-08-2020

Reprezentant Medical Medici MM-SM (determinat 2 ani)

Posturi vacante: 1

Zona geografica: Baia Mare

Valabilitate anunt: 28-08-2020 - 28-09-2020

Secom®, primii 15 ani de vitalitate pentru o viata sanatoasa

Au fost 15 ani frumosi, cu multa determinare, energie si implicare, cu provocari pe masura, cu mult curaj si perseverenta. Au fost anii in care am pus bazele Secom®, o companie..

Vezi mai mult
secom

Oamenii Secom®

Delia Nimerincu
Delia Nimerincu

Area Sales Manager Medici
Lumea Secom® e o lume a inovatiei, a promisiunilor implinite, iar noi credem ca grija fata de pacienti e cea mai importanta.
Anamaria Suteu
Anamaria Suteu

Coordonator Magazin Secom Brasov
Imi place libertatea din Lumea Secom®, aici poti fi “tu’ in fiecare zi si cel mai mult imi plac oamenii Secom®. Asta pentru ca impartasim aceleasi valori si transmitem aceeasi energie, (“the good vibe“).
Anca Macesanu
Anca Macesanu

Area Sales Manager Medici
Cel mai mult imi place faptul ca in fiecare zi interactionez cu oameni care ma ajuta sa cladesc cea mai buna varianta a mea, mediul de lucru placut si o echipa minunata.
Diana Petrovschi
Diana Petrovschi

Specialist Avizare
Fiecare zi e o provocare, care m-a ajutat sa evoluez constant.
Iuliana Tihulca
Iuliana Tihulca

Reprezentant Medical Farmacii
Cel mai mult imi place ca Lumea Secom are in centrul ei oamenii, in diverse ipostaze in care pot fi la un moment dat: pacienti, parteneri sau angajati Secom.