Fii recrutor pentru Secom®

Fii recrutor pentru Secom® si recomanda-l pe Acel Cineva potrivit pentru echipa noastra.

Ce presupune Programul de Recomandari Acel CineVa?
Daca stii potentiali candidati pentru pozitiile disponibile in Lumea Secom®, pe care-i recomanda competentele comportamentale, iar experienta si pregatirea profesionala sunt conforme cu solicitarile fiecarui post disponibil, indruma-i sa-si trimita CV-ul pe adresa de e-mail [email protected].

Acel CineVa este un program de recomandari care te incurajeaza sa identifici si sa recomanzi, pentru posturile disponibile in Secom®, potentiali candidati din propriile medii sociale si profesionale.

Candidatii ideali sunt oamenii care au in comun cu Secom® valorile companiei.

fii recrutor

Secom® inseamna

Performanta

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de performanta - adica de know-how, dezvoltare permanenta, creativitate si perseverenta. Pentru a fi o autoritate trebuie sa fii primul care identifica si intelege trendurile si primul care propune solutii complete si inovative de medicina integrativa, intr-un mod responsabil.

fii recrutor

Secom® inseamna

Determinare

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de determinare, personala si de grup - adica de aspiratii puternice, ambitie, entuziasm si devotament pentru a fi cel mai bun.

fii recrutor

Secom® inseamna

Parteneriat

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de o colaborare stransa cu partenerii - adica de comunicare deschisa, spiritde echipa, construirea de relationari de lunga durata, bazate pe seriozitate si corectitudine.

fii recrutor

Secom® inseamna

Incredere

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de a construi incredere in fiecare zi - adica de a dovedi partenerilor nostri, ca prin portofoliul inovator si strategiile de business, corectitudine si spiritul optimist, suntem o echipa de profesionisti care nu va dezamagi.