Repere din SECOM, Perspective nr. 25

Repere din SECOM, Perspective nr. 25

Informatii despre terapiile complementare inovatoare si serviciile de consultanta video personalizata de la Secom®, precum si despre Secom® Healthcare Group,umbrela sub care activeaza cele 4 divizii ale companiei.

Oxigenoterapia hiperbara, inclusa in protocolul de tratament oficial pentru recuperarea post-covid

Una dintre terapiile complementare foarte cautate si practicate la nivel mondial,disponibila si in cadrul Verithera, este oxigenoterapia hiperbara.

Oxigenoterapia presupune expunerea pacientului la oxigen pur 100%, la o presi­une constanta de cel putin 3 atmosfere, intr-o camera hiperbara de uz medical.

Cum actioneaza

Terapia cu oxigen hiperbaric creste nivelul oxigenului atat in eritrocite (globulele rosii), cat si in plasma, pu­tand fi astfel transportat in tesuturi foarte rapid si in concentratie mare, avand ca efect reducerea hipoxiei (cresterea saturatiei oxige­nului – O2 si reducerea dio­xidului de carbon – CO2).

Indicatii terapeutice

Terapia cu oxigen hiperbaric este indicata in multiple afectiuni: respiratorii, car­diovasculare, circulatorii, pulmonare, neurologice, imunitare, oftalmologice, oncologice, complicatii ale diabetului, arsuri, rani, boa­la de decompresie, precum si in medicina sportiva.

Recomandata in recupera­rea post-COVID

In 2021, Ministerul Sanatatii din Romania a recunoscut oficial camerele hiperbare care asigura oxigen la o pre­siune de cel putin 2 atmo­sfere drept dispozitive me­dicale destinate recuperarii pacientilor care au ramas cu sechele in urma infectiei cu noul coronavirus. Printre cele mai frecvente sechele se numara dificultatile de respiratie – dispneea, fibro­zele pulmonare, durerile musculare, oboseala acuta, insomnia, capacitatea de concentrare si memorare scazuta, atacurile de panica etc. Planul de tratament si numarul de sedinte necesa­re sunt stabilite de medic.

Camera hiperbarade la Verithera, unica in Bucuresti

Clinica de Medicina Functionala si Integrativa Verithera este dotata cu o camera hiperbara perfor­manta, de uz medical, care asigura oxigen pur 100% la o presiune constanta de pana la 6 atmosfere, garantand astfel efecte terapeutice superioare in protocolul de tratament post-COVID-19, dar nu numai.

Tehnologia apartine produ­catorului american Perry Baromedical, numarul 1 in SUA si unul dintre cei mai buni producatori mondiali de camere hiperbare mono­place (camera care asigura tratarea individuala a fieca­rui pacient).

Secom® este in Top 15 companii antreprenoriale din Romania

Secom este in Top 15 companii antreprenoriale din Romania

Programul Made in Ro­mania, lansat de Bursa de Valori Bucuresti in 2017, isi propune sa contribuie la construirea unui mediu de afaceri solid la nivel local. La editia de anul acesta, membrii Comitetului de Nominalizare, alcatuit din oameni de afaceri care provin din diverse industrii (marketing, financiar, TIC etc.), au selectat 300 de companii. Dintre acestea au fost alese 50 de semifi­naliste, din care comuni­tatea de business a votat apoi 15 finaliste.

Suntem onorati de faptul ca Secom® s-a aflat in Top 15 companii romanesti cu cea mai buna evolutie si cele mai bune perspec­tive de crestere! Aceasta recunoastere reprezinta o confirmare a activitatii companiei, devenita un nume de referinta in piata de suplimente alimentare din Romania.

„Celebram antreprenoria­tul romanesc, inovatia si dedicarea”, a spus la Gala de premiere din 16 sep­tembrie presedintele BVB Bucuresti, Radu Hanga. „Cea de-a patra editie a programului aduce in primplan atat afaceri mature, cat si companii inovatoare, cu potential remarcabil de crestere.”

Detalii despre programul Made in Romania, pe investingromania.com.

Consultanta video personalizata pentru alegerea celui mai potrivit produs de la Secom®

Incepand din octombrie 2021, acceseaza secom.ro si, printr-un simplu apel video, poti beneficia de consultanta personalizata si profesionista in fitote­rapia stiintifica din partea unui expert.

Consultantii din echipa Secom® au experienta si competentele necesare pentru a te indruma in alegerea produselor po­trivite care iti pot sustine starea de bine pe termen lung. Portofoliul Secom® cuprinde sute de produse premium – suplimente alimentare, cosmetice si ceaiuri –, realizate de producatori internationali renumiti. Alege informat produsele Secom® potrivi­te pentru sanatatea ta!

Secom® isi consolizeaza activitatea si lanseaza Secom® Healthcare Group

Secom Healthcare Group

Dupa 17 ani de activitate, timp in care a devenito companie de referinta pe piata de suplimente alimentare din Romania, Secom® face un nou pas inainte, consolidandu-si activitatea in Secom® Healthcare Group.

Secom® Healthcare Group este astazi un holding pu­ternic, alcatuit din 4 divizii:

1. Secom® Business-to-business coordoneaza distributia si promovarea produselor din portofoliulde import;
2. Secom® Business-to-con­sumer gestioneaza reteaua proprie de magazinesi e-shop-ul secom.ro;

3. Good Routine® coordo­neaza distributia si promo­varea produselor din porto­foliul brandului propriu;

4. Verithera – Clinica de Medicina Functionala si Integrativa ofera servicii medicale si terapii comple­mentare celor alopate.

Secom® are o echipa de peste 200 de oameni, un portofoliu de aproape 500 de produse din 3 categorii – suplimente alimentare, cea­iuri si cosmetice naturale, importate de la producatori internationali de renume – si o grija constanta de a se dezvolta responsabil si sustenabil.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8.000 de farmacii si magazine cu profil naturist, pe site-urile secom.ro, good-routine.com si in magazinele Secom® din orase importante ale tarii: Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea. Evolutia Secom® de pana acum se datoreaza celor patru piloni pe care a fost construit business-ul: calitatea fara compromis, preocuparea constanta pen­tru inovatie, initiativele de educare si o dorinta autenti­ca de a face bine.

cele 4 divizii Secom Healthcare Group

„Ne propunem sa evoluam si in continuare la fel de sus­tenabil si ramanem dedicati misiunii cu care am inceput acum 17 ani – de a contribui la imbunatatirea sanatatii si a starii de bine a oamenilor prin produse si servicii de inalta calitate, inovatoare si de incredere, livrate intr-o maniera etica de business”, spune Lucia Costea, cofon­dator si CEO Secom®. „Esenta business-ului nostru sunt oamenii buni: echipa noas­tra, careia ii datoram ceea ce este Secom® astazi, clientii nostri, carora le dedicam toate eforturile, si partenerii nostri, alaturi de care mer­gem inainte cu incredere.”

Pentru mai multe detalii despre diviziile Secom® Healthcare Group, despre misiunea si valorile compa­niei, va invitam sa accesati www.secom-healthcare.com.

Lucia Costea CEO Secom

Avem incredere ca Secom® Healthcare Group este solutia capabila sa sustina o mai buna gestionare a portofoliului de divizii, dezvoltarea acestora si extinderea pe piata europeana, capitalizand in acelasi timp valoarea puternica a brandului Secom®.”

Lucia Costea, cofondator & CEO Secom®

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare