Secom® a introdus in portofoliu D-Ribose. Noul produs este ideal pentru cresterea nivelului energetic al organismului.

Secom® a introdus in portofoliu D-Ribose. Noul produs este ideal pentru cresterea nivelului energetic al organismului.

Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos, si-a extins portofoliul de produse pentru sanatate, introducand, de la inceputul lunii octombrie, D-Ribose 1000mg, un produs Jarrow Formulas®. D-Ribose 1000mg este un supliment alimentar pentru cresterea nivelului energetic al organismului, fiind recomandat persoanelor aflate in permanenta miscare, celor cu un program incarcat, care se confrunta, in mod curent, cu oboseala si stresul. Produsul contine 1000mg D-riboza per tableta, doza optima pentru producerea energiei celulare. D-riboza este un ingredient patentat Bioenergy® si este obtinut prin fermentarea microbiana, utilizandu-se un procedeu inregistrat de Bioenergie Life Science, Inc. SUA.

Suplimentarea ribozei prin produse speciale este recomandata deoarece alimentatia nu furnizeaza dozele necesare de riboza, iar organismul o sintetizeaza lent si nu are capacitatea necesara de stocare a compusului. Ingredientul este cunoscut, in special de sportivi, pentru capacitatea sa de a elibera energie muschilor, sustinandu-le efortul fizic intens.

D-Ribose 1000mg, de la Secom®, contribuie la cresterea rezistentei la efortul fizic, reducerea crampelor, rigiditatii, oboselii si durerilor musculare: mentine nivelul optim de ATP (energie celulara), reducand formarea acidului lactic.

Administrarea suplimentului este recomandata pentru imbunatatirea functiilor cardiace si refacerea musculaturii dupa traumatisme: mentine nivelul d-ribose in conditii de stres, in cazul leziunilor si imbatranirii, cand inima si muschii scheletici nu pot produce nivelul optim de ATP. Riboza imbunatateste circulatia sangvina la nivel cardio-vascular, reduce efectele negative ale tratamentelor alopate pentru reglarea colesterolului si stagneaza procesele de imbatranire.

D-Ribose 1000mg contine 90 tablete masticabile, acesta fiind administrat in functie de recomandarile consultantului de specialitate.

Portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni folosind peste 200 de suplimente 100% naturale, o mare parte dintre acestea unice pe piata din Romania: vitamine, minerale, extracte standardizate din plante, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, probiotice si prebiotice, o linie speciala de produse pentru copii si produse fito-dermatocosmetice care acopera toate nevoile de ingrijire a corpului si a oricarui tip de ten.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.

Urmatorul articol