Pure Stevia One Tabs™ si Folic Acid 800mcg, doua noi produse in portofoliul Secom®

Pure Stevia One Tabs™ si Folic Acid 800mcg, doua noi produse in portofoliul Secom®

Portofoliul companiei Secom® depaseste in luna martie 190 de produse 100% naturale prin adaugarea a doua noi produse: Pure Stevia One Tabs™, un indulcitor natural pentru alimente, si Folic Acid 800mcg, pentru functionarea normala a sistemelor nervos, imunitar si circulator.

Pure Stevia One Tabs™ contine 90 de tablete, cu o concentratie de 76 de miligrame de extract din frunza de stevie, ce pot fi folosite ca indulcitor natural. Stevia este o planta non-calorica, de aceea produsul Pure Stevia One Tabs™ nu produce obezitate. Numarul de calorii pe care organismul le consuma pentru a mesteca, digera, metaboliza si elimina acest produs este mai mare decat numarul de calorii aduse in organism prin consum. De asemenea, Pure Stevia One Tabs™ reduce riscul formarii si evolutiei cariilor dentare prin reducerea dezvoltarii placii microbiene. Produsul poate fi consumat si de persoanele cu indice glicemic ridicat, intrucat acidul clorgenic reduce conversia glicogenului in glucoza si scade absorbtia intestinala a glucozei.

Folic Acid 800mcg contribuie la functionarea sistemelor nervos, imunitar si circulator. Produsul contine 800 de micrograme de acid folic per capsula. Folic Acid 800mcg contribuie la procesul de diviziune celulara, la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii si la buna functionare a hematopoiezei. De asemenea, acesat este benefic pentru imbunatatirea starii psihice si pentru reducerea oboselii si extenuarii. Alte recomandari ale produsului sunt pentru functionarea normala a sistemului imunitar, sinteza normala a aminoacizilor si mentabolismul normal al homocisteinei. Un singur flacon de Folic Acid 800mcg contine 100 de capsule vegetale, ce pot ajunge pană la 100 de zile de administrare si pot fi utilizate inclusiv in dietele vegetariene sau vegane.

Portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni si cuprinde produse dedicate adultilor, dar si o linie completa de produse create de medici pediatri special pentru copii. Printre produsele Secom® se numara vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice si creme medicinale.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.

Urmatorul articol