-20% la minim doua produse Good Routine achizitionate

Imunitatea copiilor creste cu produse Secom® la pret promotional

Imunitatea copiilor creste cu produse Secom® la pret promotional

Produsele destinate protectiei imunitare a copiilor First Defense si Colostrum plus Probiotics de la Secom® sunt disponibile cu o reducere de 15% in perioada 1 februarie -31 martie, in Farmaciile Help Net din intreaga tara.

In aceeasi perioada Secom® organizeaza in mai multe gradinite din Bucuresti si din provincie o serie de prezentari sustinute de medici pediatri, destinate parintilor, cu tema “Imunitatea la copii”. Prezentarile vor avea o durata de aproximativ 15 minute, vor fi sustinute de catre medici renumiti in plan local si vor fi lua forma unor “Ateliere interactive pentru parintii iscusiti”.

Parintii care vor participa la prezentari vor obtine informatii de la medicul specialist despre rolul imunitatii, bolile care apar pe fondul caderilor imunitare si despre masurile pe care le pot lua parintii pentru a sustine imunitatea copiilor. De asemenea, parintii vor obtine informatii complete despre produsele Secom® destinate copiilor, potrivite pentru a sustine in mod natural imunitatea celor mici.

Cei care participa la prezentari vor primi cadouri surpriza din partea Secom® alaturi de un voucher cu reducerea de 15% aplicata produselor First Defense/Colostrum plus Probiotics si de un talon de tombola. Copiii din gradinitele participante se pot inscrie la concursul de desen sustinut de Secom®, ”O zi de primavara”, care se va desfasura pe pagina de Facebook a companie www.facebook.com/SecomRomania.

In cadrul concursului “O zi de primavara” copiii trebuie sa realizeze un desen in care sa ilustreze o zi de primavara. Desenul va fi predat educatoarei, care le va centraliza pe toate si le va preda reprezentantilor Secom®. In fiecare zi, mai multe desene vor fi postate pe pagina de Facebook a companiei, iar cele mai votate vor fi premiate cu produse Secom®.

Produsele care participa la promotie sunt produse premium destinate sustinerii imunitatii copiilor si sunt 100% naturale. First Defense de la Secom® contine argint coloidal cu efect puternic antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar asupra a mai mult de 650 de tipuri de agenti patogeni. Formula pe baza de argint coloidal, maslin, sunatoare si zinc, imbunatateste producerea de imunoglobuline, celule imunitare ale organismului si stimuleaza producerea de fagocite, celule care inglobeaza si digera bacterii si celule tumorale.

Colostrum plus Probiotics de la Secom® dezvolta si protejeaza flora intestinala a copiilor si le sustine sistemul imunitar. Compozitia produsului este unica si inovatoare: colostru, probiotice si prebioticele FOS. Colostrul, considerat un „miracol al naturii” este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere. Probioticele sunt microorganisme vii nepatogene, cu efecte benefice asupra sanatatii. Acestea actioneaza in cavitatea bucala, in tubul digestiv si in sistemul uro-genital, protejand de infectii prin mentinerea unei flore bacteriene echilibrate. FOS sunt prebioticele, fibre solubile care potenteaza actiunea probioticelor. Efectul principal al prebioticelor are loc la nivelul intestinului gros. In plus, Colostrum plus Probiotics de la Secom® are actiune antivirala, antibacteriana, antimicotica si antiparazitara. Produsul Colostrum plus Probiotics ajunge pana la 50 de zile de administrare.

Secom® este una dintre cele mai importante companii romanesti specializata in importul, promovarea si distributia de suplimente alimentare naturale. In prezent, portofoliul Secom® acopera aproape toata gama de afectiuni folosind peste 140 de produse 100% naturale, o parte unice pe piata din Romania.

Din portofoliul Secom® fac parte vitamine, minerale, extracte standardizate din plante, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, probiotice si prebiotice si o linie speciala de produse pentru copii.

In momentul de fata, Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate prin intermediul celor 9 branduri internationale asupra carora detine exclusivitate in Romania: Nature's Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int'l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.

Urmatorul articol