TRANSPORT GRATUIT indiferent de valoarea comenzii!

Evita carentele nutritionale, ajuta-ti copilul sa se dezvolte sanatos!

Evita carentele nutritionale, ajuta-ti copilul sa se dezvolte sanatos!

Vitaminele si mineralele fortifica sistemul imunitar, sustin cresterea si procesele de vindecare din organism si intervin in mod pozitiv in toate procesele metabolice. De aceea, este foarte important ca in copilarie, cand se pun bazele dezvolatarii armonioase, sa nu existe carente de vitamine si de minerale.

Cuprins

De ce apare deficitul de nutrienti?
Vitaminele din surse naturale sunt mai eficiente

De ce apare deficitul de nutrienti?


Pentru multi parinti, ora mesei este un moment de negociere dura. Sunt putini copiii care iubesc fructele si legumele, de aceea, parintii arunca in lupta toate argumentele pentru a-i determina sa manance sanatos. Din pacate, nu reusesc intotdeauna, fiindca regimul alimentar perfect este greu de urmat, chiar si atunci cand copiii coopereaza. In plus, fiindca cei mici sunt in crestere, chiar si lipsa unei singure vitamine conduce la aparitia dezechilibrelor. Iar la refuzul copiilor de a manca suficiente fructe si legume se adauga si alte motive care pot conduce la deficite de vitamine si de minerale.

De exemplu, multe vitamine se distrug atunci cand gatim, din cauza prepararii termice. Prin urmare, desi teoretic, le dam copiilor ancare sanatoasa, in realitate, lucrurile stau altfel. Apoi mai sunt si cazurile in care anumite afectiuni, precum tulburarile pervazive de dezvoltare determina tulburari alimentare si, implicit, deficitul de vitamine si de minerale in organism. De asemenea, dezechilibrelele de la nivelul florei intestinale, flora care sintetizeaza vitamine, dar care este sensibila la consumul de antibiotice, pot conduce la deficite nutritionale, la fel si dereglarea absorbtiei vitaminelor in tractul gastrointestinal si parazitozele. Dar, in egala masura exista si stari fiziologice care favorizeaza instalarea deficitelor de vitamine. Astfel de perioade sunt cele de crestere, mai ales cele de crestere brusca, momente in care administrarea de minerale si de vitamine devine necesara.

Vitaminele din surse naturale sunt mai eficiente


Vitaminele si mineralele se pot obtine din sinteza, sau pot fi extrase din legume si din fructe, adica pot fi din sursa naturala. Este si cazul produsului Multi Vitamin & Mineral de la Secom®, cu o compozitie suta la suta naturala, care completeaza necesarul de vitamine si de minerale obligatporii pentru cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului tau. Un avantaj major al Multi Vitamin & Mineral este biodisponibilitatea maxima, data de faptul ca produsul este obtinut din surse naturale. De asemenea, produsul contine 13 vitamine si 10 minerale, iar formula este imbunatatita cu inozitol si colina, substante care, impreuna, formeaza lecitina, importanta pentru hranirea celulelor cerebrale. Produsul Multi Vitamin & Mineral de la Secom® este recomandat ca adjuvant in deficiente imunitare si intelectuale, in dereglari metabolice si hormonale, in convalescenta si in cazul administrarii de antibiotice. Produsul Multi Vitamin & Mineral de la Secom® ajunge pana la 47 de zile de administrare si este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie.

Produse recomandate


  • 237ml (gust de po...
    Pret obisnuit
    100,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare