Acai, superfructul cu actiune antioxidanta exceptionala

Acai, superfructul cu actiune antioxidanta exceptionala

Consumat de brazilieni de sute de ani pentru proprietatile sale de a ajuta organismul in lupta impotriva bolilor si a procesului de imbatranire, fructul Açai are o capacitate antioxidanta extraordinara, fiind de 35 de ori mai puternic decat portocalele si de 10 ori mai puternic decat merele, ciresele, murele si zmeura. Interesul pentru Açai este cu atat mai mare cu cat astazi, peste 80-90% din populatia lumii consuma mai putin de jumatate din cantitatea zilnica recomandata de antioxidanti care sa lupte impotriva radicalilor liberi din corp. Cercetarile stiintifice recente au confirmat beneficiile nutritionale uriase ale fructului Açai, care ii asigura organismului din belsug fibre, vitamine B1, B2, B3, C si E, acizi grasi Omega-3/6/9, calciu si potasiu. Originar din padurile amazoniene, fructul Açai se gaseste pe piata din Romania, ca extract standardizat, in produsul natural Açai SE 520mg de la Secom®, sub o forma usor de administrat si care ii pastreaza toate proprietatile terapeutice exceptionale.

Cuprins

Povestea fructelor Açai
Beneficiile produsului natural Açai SE 520mg

Povestea fructelor Açai

Fructele Açai, de dimensiuni si culori asemanatoare coacazelor, sunt roadele palmierilor cu acelasi nume, originari din padurile Amazonului si constituie, de secole, principala sursa de hrana a brazilienilor. Legendele spun ca fructele Açai, supranumite si “fructele care plang”, au aparut din lacrimile fiicei unui sef de trib amazonian, indurerata de suferintele comunitatii sale afectate de foamete.
Datorita efectelor sale energizante si hranitoare, fructele Açai au devenit foarte populare in randul sportivilor din SUA, in anii ’70 – ’80. Ulterior studiile stiintifice au demonstrat faptul ca aceste fructele contin un anumit tip de antioxidanti, care este extrem de puternic si de eficient in combaterea radicalilor liberi din organism si in protejarea celulelor impotriva imbatranirii premature si a degenerarii, fapt care a determinat o crestere si mai mare a popularitatii fructelor Açai in intreaga lume. De asemenea, aceste fructe de culoare mov sunt renumite ca dusman al kilogramelor in plus.

Beneficiile produsului natural Açai SE 520mg

Açai SE contine un extract standardizat din fructul Açai cu rol puternic antioxidant, ajutand la protejarea structurii ADN-ului, a fluiditatii si a permeabilitatii membrane celulare. Açai SE 520mg actioneaza ca puternic antiaging si este eficient in curele de slabire.
Produsul este adjuvant in terapiile complementare antitumorale, ajutand la reducerea neoangiogenezei si la inducerea apoptozei. Contribuie la stimularea metabolismului lipoproteinelor si la modularea imunitatii. Açai SE 520mg ajuta la reducerea senzatiei de foame datorita indicelui glicemic scazut, indice care face ca energia sa fie eliberata in organism, treptat, pe o perioada indelungata de timp, fara sa fie necesar sa consumam multe alimente. Ajuta la reducerea efectelor expunerii la surse de radicali liberi: radiatii ultraviolete, aditivi alimentari chimici, fum de tigara, poluare, uleiuri vegetale hidrogenate, etc.

Açai SE 520mg face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

Produse recomandate


  • 60 capsule vegeta...
    Pret obisnuit
    120,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare