Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

BCAA (Branched Chain Amino Acid Complex)

120 capsule
( 1 recenzie )

Contine L-Glutamina si alti aminoacizi esentiali pentru sustinerea organismului in perioade de stres, efort intelectual si traume.

  • Ajunge pana la 60 de zile de administrare.
  • Transport gratuit pentru orice comanda!
  • Comenzile vor fi livrate in 24-48 de ore de la primirea acestora. Poti opta sa ridici produsele si din magazinele Secom®
Disponibilitate: In stoc
77.00lei
Pret cu tva.
Adauga in cos
Pret cu tva.

Avantaje

  • compozitie complexa pe baza de aminoacizi esentiali cu lant ramificat: L-Leucina, L-Izoleucina, L-Valina
  • contine adaos de L-Glutamina si vitamina B6 pentru eficienta sporita
  • ajunge pana la 60 de zile de administrare

Leucina, izoleucina si valina sunt aminoacizi esentiali pe care organismul uman nu ii poate sintetiza si de aceea este necesar aport din exterior. Glutamina este un aminoacid semiesential, care poate fi sintetizat de organism, dar in perioade de stres, traume, efort intelectual, excesul de cortizol eliberat epuizeaza rezerva de glutamina din corp, de aceea este necesar aportul din exterior.

  • sustinerea organismului in stari catabolice (la nivelul organismului predomina procesele distructive) produse de arsuri, infectii, traume, interventii chirurgicale, transplant de maduva osoasa, tratamente cu glucocorticoizi (efect anabolizant asupra muschilor)
  • cresterea rezistentei fizice: participa la producerea de ATP - nucleotide care stocheaza si transporta energia in celule
  • reducerea afectarii neurologice si psihice produsa de tulburari ale functiilor hepatice, malnutritie proteica sau consum excesiv de alcool:

»» participa la sinteza hepatica a proteinelor si a glicogenului

»» imbunatatirea metabolizarii hepatice a amoniacului

  • reducerea greutatii corporale fara afectarea masei musculare in regimurile hipocalorice: reducerea tesutului adipos

Compozitie (Per 2 capsule)

500 mg
300 mg
(aminoacid cu lant ramificat)
150 mg
(aminoacid cu lant ramificat)
150 mg
(aminoacid cu lant ramificat)

Cate 2 capsule de 1-2 ori/zi cu lichide, inainte sau dupa antrenament sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Vezi eticheta completa aici.

Adauga un comentariu

Cate stele ii acorzi acestui produs?

( 1 recenzie )

micusan cosmin

2011-01-07

mi-a mers bine cat am luat produsul, dar ulterior am avut o dermatita seboreica. poate nu din cauza produsului in sine, ci din cauza faptului ca am luat prea multe suplimente ca sportiv. am sa iau Thisylin pentru detoxifiere.

Produse complementare

Ultimele produse vizitate

Articole recomandate

Sanatate de la A la Z

Aminoacizii fac parte din viata noastra zilnica - ne ajuta sa diminuam nivelul de stres, sa dormim mai bine, sa ne simti...