trei-produse-noi-in-portofoliul-secom

Compania Secom®, importator de produse 100% naturale pentru sanatate, are 3 noi produse in portofoliu. Astaxanthin 30 capsule gelatinoase moi, Famil-E® 60 capsule gelationase moi si NattoMax® 2000 FU 30 capsule vegetale sunt disponibile incepand cu luna iunie a acestui an.

Astaxanthin 30 capsule gelatinoase moi este un puternic antioxidant carotenoid pentru sanatatea pielii, ochilor, oaselor si articulatiilor. Fiecare capsula contine 12 mg de Astaxanthin, substanta care contribuie la protectia celulelor si componentelor celulare impotriva stresului oxidativ, la reducerea inflamatiilor la nivelul articulatiilor si al mucoasei gastrointestinale si la protectia sistemului ocular. Produsul se prezinta sub forma de capsule gelatinoase moi, pentru administrare usoara.

Famil-E® 60 capsule gelatinoase moi este un alt produs sub forma de capsule gelatinoase moi, care ajunge pana la 60 de zile de administrare. Famil-E® are o formula inovatoare, complexa, in care se regasesc toate cele 8 forme de vitamina E care ajuta la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.

NattoMax® 2000 FU 30 capsule vegetale contine extract de Natto, 100 mg/capsula si ofera natokinaza 2000 de unitati fibrinolitice (FU)/capsula. Natokinaza este o enzima fibrinolitica obtinuta in mod natural din hrana traditional japoneza Natto (boabe de soia fermentate cu Bacillis subtilus natto). NattoMax® 2000 FU 30 capsule vegetale contribuie la mentinerea functiilor cardiovasculare normale, ajutand la coagularea normala a sangelui.

Portofoliul companiei Secom® contine in total peste 150 de produse 100% naturale si este in permanenta extindere. Noile produse reprezinta o diversificare a gamei de ingrediente pusa la dispozitia consumatorilor pentru a oferi cat mai multe solutii care sa corespunda nevoilor variate ale acestora. Ingredientele inovative urmeaza tendintele de la nivel international, iar scopul fiecarui pas realizat pentru extinderea gamei este ca, in baza portofoliului vast, sa se poata realizea scheme de sustinere a functiilor organismului foarte bine adaptate si personalizate pentru fiecare persoana care apeleaza la produsele si Serviciul de Consultanta Naturopata Secom®.

Produsele Secom® sunt disponibile la nivel national prin lanturile de farmacii si magazinele cu profil naturist din toate zonele tarii. In Bucuresti, cele 9 branduri internationale asupra carora compania detine exclusivitate in Romania sunt disponibile si in cele doua magazine proprii din Soseaua Stefan cel Mare nr. 22 si Strada Stirbei Voda nr. 150. Conceptul inovator al magazinelor Secom® consta in asocierea consultantei naturopate oferite pe loc, la cel mai inalt standard, cu posibilitatea achizitionarii produselor Secom® si cu oportunitatea participarii la evenimente de educare pentru sanatate.

Cele 9 branduri importate in Romania in exclusivitate de Secom® sunt Nature's Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int'l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.

Avantajele produselor Secom® sunt reprezentate de faptul ca sunt 100% naturale. De asemenea, produsele Secom® sunt originale, fara linie de productie speciala pentru Romania care sa modifice numarul de ingrediente si concentratiile de substante active utilizate la nivel international. In plus, acestea au la baza ingrediente inovative, de ultima generatie si sunt rezultatul cercetarii in laboratoarele specializate ale producatorilor.

Suplimentele alimentare Secom® au un numar ridicat de ingrediente si concentratii optime de substante active, pentru o eficienta sporita, concentratia optima de substanta activa referindu-se atat la cantitatea de planta prezenta in produs, cat si la calitatea extractului. In egala masura, produsele Secom® sunt obtinute din materie prima de calitate superioara, contin extracte standardizate si ingrediente patentate, intens cercetate stiintific. Materia prima este purificata, decontaminate si prelucrata astfel incat sa isi pastreze proprietatile benefice prin cele mai noi tehnologii de productie. Una dintre acestea este metoda freeze-dried. Importanta este, in cazul produselor Secom®, si biodisponibilitatea optima. Raportul dintre doza de produs administrata si cantitatea de substanta activa care este asimilata in organism si isi manifesta efectul biologic este cel optim.

Nu in ultimul rand, produsele Secom® au forme de prezentare usor de administrat, care permit eliberarea rapida a substantelor active in organism.