trei-produse-naturale-noi-pentru-sanatatea-copilului-tau

Poluarea mediului inconjurator a determinat in ultimii 20 de ani scaderea concentratiei de vitamine si minerale din alimente, astfel ca, astazi, dieta echilibrata si activitatile fizice nu mai sunt suficiente pentru a asigura cresterea sanatoasa a copilului tau. Produsele naturale pentru sanatate ii ofera acum nutrientii esentiali in dezvoltarea armonioasa si protectia impotriva factorilor nocivi din mediu. Calcium with Magnesium, Vitamin C si Vitamin D3 sunt cele mai noi produse din portofoliul Secom®, ce se adreseaza exclusiv copiilor.

Calcium with Magnesium are o formula complexa pentru dezvoltarea si functionarea optima a sistemului osteo-articular, fiind recomandat pentru sustinerea organismului in perioada de crestere, in stari carentiale de calciu, magneziu, vitamina D si zinc cauzate de alimentatia necorespunzatoare sau o absorbtie deficitara, in rahitism, fracturi, anemie, obezitate, diabet, deficit de atentie, autism si instabilitate emotionala.
Calcium with Magnesium ajuta la dezvoltarea si functionarea optima a sistemului osteo-articular, muscular, cardiovascular, endocrin si nervos. Mentine echilibrul sanguin dintre calciu, potasiu si sodiu si ajuta la absorbtia calciului la nivel intestinal si la fixarea lui in oase. In plus, contribuie la formarea enzimei SOD, cu rol antiinfectios.

Vitamin C, cu gust de portocale, este un produs 100% natural cu efect imunostimulator antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar. Ajuta la refacerea tesuturilor si stimuleaza sinteza colagenului din tesutul conjunctiv si din structura muschilor, vaselor de sange, tendoanelor, ligamentelor, oaselor, neurotransmitatorilor acetilcolina, dopamina, serotonina, aminoacizilor, glucocorticoizilor si carnitinei necesare sintezei mitocondriale de ATP. De asemenea, imbunatateste absorbtia fierului si calciului in organism si mentine sanatatea gingiilor.
Vitamin C este recomandat in terapiile complementare ale infectiilor virale, bacteriene, fungice si parazitare, febrei, stresului fizic si psihic, anemiei prin deficit de fier, fracturilor, ranilor, rahitismului, arsurilor si gingivitei.

Vitamin D3 are rol adjuvant in tratamentul rahitismului datorat nivelul scazut de vitamina D in organism din cauza expunerii insuficiente la razele solare, alimentatiei necorespunzatoare, cresterilor rapide in greutate sau de unele afectiuni care produc deficiente de absorbtie a acestei vitamine. Vitamin D3 stimuleaza absorbtia calciului si fosforului, ajutand la mentinerea densitatii osoase. De asemenea, stimuleaza refacerea tesuturilor si imbunatateste elasticitatea pielii.
Vitamin D3 de la Secom® este recomandat ca adjuvant in hipocalcemie, rahitism, artrita juvenila reumatoida, fracturi osoase si afectiuni ale pielii precum psoriazis, lupus vulgaris, vitiligo.

Calcium with Magnesium, Vitamin C si Vitamin D3 fac parte din portofoliul Secom® si sunt disponibile in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Acestea sunt suplimente alimentare. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj.