trei-produse-in-portofoliul-secom

Portofoliul companiei Secom®, liderul in solutii de medicina naturopata pentru un stil de viata sanatos, s-a extins cu trei noi produse. D-Mannose with CranActin®, 60 de capsule vegetale, Fennel 450mg, 100 de capsule easy-to-swallow si No Snorz™, 60 de tablete ActivTab™ sunt noile produse care se regasesc in portofoliul companiei incepand cu luna ianuarie 2014.

D-Mannose with CranActin®, 60 de capsule vegetale, ajuta la reducerea simptomelor infectiilor urinare. Produsul inglobeaza substantele active din merisor intr-o fibra naturala obtinuta printr-un process tehnologic patentat, Cranberry CranActin® AF™, care le protejeaza de actiunea acidului gastric si le prelungeste eficienta pana la nivelul colonului. D-Mannose with CranActin® contribuie la reducerea simptomelor infectiior urinare acute si cronice provocate de bacteria E.coli, la reducerea recurentei infectiilor de la nivelul vezicii urinare, uretrei, ureterelor, rinichilor si la reducerea riscului si a simptomelor infectiilor digestive, vaginale si ale prostatei produse de tulpini patogene ale bacteriei E.coli. De asemenea, produsul este benefic pentru reducerea placii bacteriene dentare si a inflamatiilor gingivale care favorizeaza aparitia cariilor si a paradontozei.

Fennel 450mg, 100 de capsule easy-to-swallow ajuta la imbunatatirea digestiei. Produsul contine 450 de miligrame per capsula de extract din seminte de fenicul si se prezinta sub forma de capsule easy-to-swallow. Fennel 450mg contribuie la reducerea meteorismului si al colicilor abdominal, la reducerea aciditatii gastrice si la imbunatatirea tranzitului intestinal. De asemenea, Fennel 450mg este benefic pentru imbunatatirea productiei si secretiei laptelui la mamele care alapteaza si la imbunatatirea digestiei si la reducerea colicilor abdominale ale bebelusilor.

No Snorz™, 60 de tablete ActivTab™, are o formula complex ape baza de plante, fructe, minerale si enzime care ajuta la reducerea aparitiei sforaitului. Produsul se prezinta sub forma de tablete ActivTab™, care se dizolva in maximum 30 de minute de la inghitire, si ajunge pana la 60 de zile de administrare. No Snorz™ contribuie la mentinerea structurii normale a tesuturilor si la ameliorarea fenomenului de ingustare sau blicare a cailor aeriene nazale, bucale sau a celor de la nivelul gatului. Produsul este de asemenea benefic pentru imbunatatirea calitatii somnului, prin reducerea frecventei apneei in somn si imbunatatirea fluxului de aer inspirat. No Snorz™ are si efect vasodilatator, contribuind la functionarea normala a inimii. De asemenea, ajuta la functionarea normala a aparatului gastro-intestinal.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovative: colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 180 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania - vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de produse pentru copii si creme medicinale.

Demersul medicinei integrative este sustinut prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific si prin servicii de consultanta de specialitate. Astfel, Centrul de Medicina Integrativa Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale personalizate, aplicand conceptul de medicina integrativa care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare. Experienta de peste 11 ani in fitoterapia stiintifica si cei peste 10000 de pacienti, cu o gama larga de afectiuni, cu rezultate favorabile sub tratamentele complementare recomandate contureaza imaginea de autoritate in domeniu a companiei.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.