📢Ultima zi cu -20% la achizitii de minimum 250 de lei!

Trei moduri prin care previi varicele

Trei moduri prin care previi varicele

Sunt inestetice si periculoase pentru sanatate fiindca varicele favorizeaza formarea trombilor, cheaguri de sange care pot bloca vene si artere. Apar mai frecvent la femeile cu varste intre 20 si 50 de ani si sunt favorizate de sedentarism, dar si de predispozitia gentica. Iata ce poti face pentru a-ti reduce riscul de a face varice.

Cuprins

Nu sta mult timp in picioare
Fa sport!
Scapa de kilogramele in plus
Extractul de castan este eficient in prevenire

Nu sta mult timp in picioare


Statul prelungit in picioare este principala cauza a formarii varicelor. Sangele stagneaza in vasele de sange, peretii vasculari de deformeaza si, in timp, asa se ajunge la varice. De aceea este recomandat sa nu stai mult timp in picioare, iar atunci cand o faci, sa folosesti incaltaminte fara tocuri. De asemenea, daca faci munca de birou este bine sa folosesti un suport pentru picioare, astfel incat acestea sa stea mai sus de nivelul solului si sa facilitezi circulatia venoasa.

Fa sport!

Ciclismul, inotul, alergatul, mersul pe role si, in general, orice forma de miscare este utila in prevenirea varicelor. Acest lucru se explica prin faptul ca musculatura intretinuta si tonica actioneaza si asupra vaselor, favorizand o circulatie normala si fortand sangele sa inainteze, in loc sa stagneze.

Scapa de kilogramele in plus

Obezitatea si dereglarile hormonale se asociaza frecvent cu aparitia varicelor. De aceea ai grija sa nu iti scape de sub control numarul kilogramelor. Include in dieta mai multe legume si fructe, renunta la dulciuri si la grasimi si trateaza problemele hormonale atunci cand observi ca nu slabesti daca reducti numarul de calorii dar tii o dieta sanatoasa.

Extractul de castan este eficient in prevenire

Masajul picioarelor ajuta la prevenirea varicelor. Pentru aceasta procedura poti folosi produsul Vein Defense™ de la Secom®, care ajuta la estomparea capilarelor vizibile si la atenuarea varicelor. Produsul actioneaza local, prin imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice si prin efectul antiinflamator. Produsul Vein Defense™ de la Secom®, sub forma de crema, este adjuvant in reducerea simptomelor insuficientei venoase si limfatice, datorita formulei complexe pe baza de extracte din plante medicinale, antioxidanti si a ingredientelor active cu rol antiinflamator. Extractul de castan salbatic, prezent in crema Vein Defense™ este renumit pentru faptul ca reduce fragilitatea peretilor capilari, imbunatateste tonusul peretilor vaselor si contribuie la reducerea inflamatiilor venoase. Crema Vein Defense™ se aplica pe zona afectata, la nevoie, de cate 3 ori pe zi. Pentru rezultate optime se utilizeaza produsul minimum 6 saptamani.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare