Varsta: 64 de ani
Afectiune principala: neoplasm mamar cu metastaze peritoneale si uterine;
Afectiuni secundare: depresie, probleme de circulatie sangvina

Ma numesc A.R., am 64 de ani, sunt cadru medical (pensionara) si locuiesc in judetul Mures. In vara anului 1987 am depistat un nodul la sanul drept. Rezultatul biopsiei facute la Institutul Oncologic Cluj, a aratat ca nodulul este malign! A urmat mastectomia si 25 sedinte de radioterapie. Timp de cinci ani am urmat tratamentul cu Tamoxifen si am efectuat toate controalele necesare.
Parea ca totul este in regula cand, boala m-a lovit din nou! In decembrie 1997 la sanul stang a aparut un nodul. Am alergat la Cluj, biopsie si …acelasi diagnostic necrutator!
De data aceasta am facut 5 sedinte de chimioterapie pe care le-am suport la limita, apoi operatia si 25 sedinte de cobaltoterapie si Tamoxifen, controale regulate la oncolog. In mai 2007, o mica hemoragie uterina m-a alarmat. S-a intervenit chirurgical si … surpriza: neoplasm de trompa uterina cu metastaze peritoneale cu grad III de malignitate. Viata ma punea in fata celei de-a treia mari incercari! Iar operatie, iar chimioterapie?
Era evident ca tratamentele oncologice nu au fost suficiente si organismul meu trebuia ajutat si altfel.
In acest timp, am aflat despre eficienta tratamentelor recomandate la Centrul de Consultanta “Energy-Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®).

Starea sanatatii mele era puternic afectata. Analizele hepatice, colesterolul, glicemia aveau valori foarte mari eram depresiva, aveam mari probleme de circulatie.

Au trecut peste cinci ani de cand am inceput tratamentele naturale recomandate si starea mea fizica, analizele medicale, tomografiile cat si rezultatele electroscanarii interstitiale (EIS) efectuata la Centrul de Medicina Integrativa Secom®, sunt bune.

Spun tratamente deoarece in acesti ani am avut zeci de discutii cu medicii Centrului si am trimis toate investigatiile medicale pe care le-am efectuat si pe baza carora s-au elaborat programele de tratament. Niciun aspect al starii sanatatii mele nu a ramas neanalizat si netratat!

Multumesc intregului colectiv al acestui Centru care practica o fitoterapie stiintifica, cu produse exceptionale. Credinta mea in Dumnezeu mi-a mangaiat si vindecat sufletul iar ei mi-au vindecat corpul!