Varsta: 38 de ani
Afectiune principala: neoplasm mamar
Afectiuni secundare: metastaze hepatice, osoas si pulmonare

Am fost diagnosticata in martie 2007 cu adenocarcinom gr. II la sanul stang fara metastaze; m-am operat, dupa care am urmat o serie de 10 sedinte de chimioterapie. In toata aceasta perioada analizele si ecografiile efectuate au fost bune. La sfarsitul lunii februarie 2008, am inceput sa obosesc nejustificat, sa-mi simt ficatul marit. La inceputul lunii martie 2008, am avut o stare de lesin cu pierdere de urina. Situatia s-a repetat peste o saptamana. Tomografia pe care am efectuat-o a indicat prezenta metastazelor hepatice, pulmonare si osoase. Prognosticul de viata dat de medici a fost foarte rezervat, recomandandu-mi, totusi, reluarea chimioterapiei pe care nu am suportat-o din cauza ficatului bolnav.
Nu puteam sa mananc, nu puteam sa ma ridic din pat. Singura solutie era un tratament cu produse naturale, de care se lega toata speranta mea. Citisem despre cazurile tratate cu rezultate foarte bune, in Centrul "Energy Plus" (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®), asa ca am apelat la ajutorul lor, ca ultima solutie.
M-am dus la Centru cu toate documentele medicale pe care le aveam. Starea mea era atat de deteriorata (nu puteam inghiti mai nimic), incat mi s-au administrat initial doar trei produse, in doze mici, doar pentru patru zile, ulterior crescandu-mi-se dozele treptat. Dupa doua saptamani, am putut sa urmez tratamentul complet si am simtit deja efectele benefice: m-am ridicat din pat, mi-a revenit pofta de mancare, durerile au scazut. La trei saptamani de la inceperea administrarii produselor naturale recomandate, analizele erau mult mai bune, ficatul ajungand la dimensiuni normale. In aceasta situatie, am putut sa reiau chimioterapia, in paralel cu tratamentul natural.

Analizele efectuate la interval de trei saptamani, au avut valori din ce in ce mai bune, astfel incat, dupa cinci luni de tratament natural, toate analizele facute erau normale. Ma simt bine, parcurg distante lungi pe jos, mananc, dorm, nu mai am dureri. Daca in urma cu un an si jumatate, nimeni nu-mi mai dadea nici o sansa, acum traiesc si ma bucur din nou de viata.

Va doresc tuturor sanatate!