total-cleanse-lymph-formula-complexa-pentru-detoxifierea-limfatica

Limfa este un lichid transparent, care circula prin spatiile intercelulare, vasele si ganglionii limfatici si care realizeaza schimbul de substante intre sange si celule. Functiile sale principale sunt transportul substantelor nutritive in sange si preluarea toxinelelor rezultate din arderile celulare. Sedentarismul, stresul prelungit, tulburarile circulatiei sanguine, afectiunile cardiace, renale si endocrine influenteaza circulatia normala a limfei, cauzand in timp aparitia unor afectiuni grave precum limfedemul, limfangita, limfomul Hodgkin, caracterizate prin umflarea zonelor afectate, aparitia unor dungi rosiatice dureroase sub suprafata pielii si inflamarea ganglionilor limfatici. Produsul natural Total Cleanse™ Lymph de la Secom® ajuta la detoxifierea limfei si a sangelui si la imbunatatirea circulatiei limfatice prin stimularea functiei ganglionilor limfatici.

Cuprins

Ce trebuie sa stii despre limfa
De ce e necesara detoxifierea limfatica
Ce face produsul natural Total Cleanse Lymph

Ce trebuie sa stii despre limfa

Sistemul limfatic si cel sanguin sunt conectate intre ele si impreuna ajuta la mentinerea echilibrului intern al organismului, la apararea impotriva infectiilor, la transportul substantelor nutritive si la eliminarea toxinelor.
Limfa contine proteine, lipide, saruri minerale, dar si toxine colectate de la celule pe care ulterior le filtreaza prin ganglionii limfatici si organele limfoide. Ea se formeaza in tesutul interstitialde unde este colectata prin capilare limfatice si apoi transportata prin vasele limfatice, care alcatuiesc in organism o retea foarte complexa, similara celei sanguine. De-a lungul vaselor limfatice sunt distribuiti ganglionii limfatici, adevarati „protectori ai organismului”, datorita rolului lor de a filtra limfa de substantele toxice si de a produce celulele macrofage si limfocite, celule de aparare a organismului.
In cazul unei infectii, viroze sau taieturi, ganglionii limfatici, prezenti in numar de 400-700 in organism, se maresc pentru a putea produce mai multe celule de aparare, astfel ca inflamarea lor este un semn ca isi indeplinesc in mod corespunzator functiile.
Circuitul limfei prin organism se incheie o data cu intoarcerea sa la nivel celular, unde transporta proteinele, sarurile minerale si lipidele.

De ce e necesara detoxifierea limfatica

Acumularea in exces a reziduurilor in organism afecteaza functionarea normala a sistemului limfatic si conduce in timp la slabirea imunitatii, cresterea in greutate si la instalarea unor afectiuni grave precum limfedem, limfangioame, limfom Hodgkin.
Studiile recente arata ca 80% dintre persoanele supraponderale au un sistem limfatic „lenes”, iar detoxifierea acestuia reprezinta primul pas pentru scaderea in greutate. De asemenea, se stie ca ganglionii limfatici sunt responsabili cu producerea celulelor protectoare ale organismului, iar atunci cand activitatea lor nu se desfasoara normal, suntem lasati fara aparare in fata “invadatorilor”.
Detoxifierea limfatica ajuta la intarirea sistemului imunitar, la atingerea nivelului optim de greutate si la imbunatatirea functiilor cardiovasculare.

Ce face produsul natural Total Cleanse Lymph

Total Cleanse™ Lymph ajuta la detoxifierea limfei si a sangelui si la imbunatatirea circulatiei limfatice si sanguine, prin stimularea functiei ganglionilor limfatici si prin descompunerea trombilor nervosi, adica a cheagurilor de sange formate intr-un vas sanguin (artera sau vena). Ajuta la mentinerea integritatii peretilor venosi, la cresterea permeabilitatii capilarelor si la imbunatatirea functiei cardiovasculare. De asemenea, are efect antioxidant, antiinflamator si imunostimulator si ajuta la reducerea efectelor toxice ale chimio si radioterapiei.

Total Cleanse™ Lymph face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Total Cleanse™ Lymph este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj.
(articol actualizat la data 26-04-17)
 

Produse recomandate

loader
Total Cleanse™ Lymph

60 capsule vegetale

76.00 lei
In stoc