Varsta: 6 ani
Afectiune principala: tumora glanda suprarenala
Afectiuni secundare: metastaze ganglionare

Sunt R. R, asistenta medicala si locuiesc intr-un mic oras al Romaniei. In urma cu cinci ani, fetita mea cea mica, in varsta de 6 ani, a fost diagnosticata cu o tumora de glanda suprarenala stanga cu multiple metastaze limfoganglionare, cu prognostic nefavorabil.

A urmat o operatie extrem de dificila, cosmarul tratamentelor citostatice (doi ani) cu toate efectele secundare (caderea parului, stari de rau si voma fara sfarsit, tulburari endocrine, etc.), autotransplantul de maduva, zeci de analize in tara si in strainatate. Greu de redat in cuvinte! As scrie zeci de pagini!

Nu m-a parasit insa niciun moment increderea ca Dumnezeu imi va ajuta fetita sa se vindece.

Rudele, prietenii, toti au incercat sa ne ajute cu un sfat, cu o parere! Cunostintele mele in domeniul medicinii mi-au permis insa sa pot analiza obiectiv toate posibilitatile de tratament natural din Romania si am ales Centrul “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®).

I-am ales tocmai pentru ca nu mi-au promis vindecarea fetitei cu vreun produs “miraculos” care vindeca toate tipurile de cancer!

Desi lucreaza cu produse cu certificate de calitate internationala si au experienta a mii de pacienti, inainte de a elabora planul de tratament, mi-au cerut un ragaz de cateva zile pentru a analiza tot dosarul medical, foarte complex, al fetitei.

Si asa s-a intamplat luna de luna: fiecare analiza, fiecare modificare in starea fetitei a fost analizata, iar testarile prin electroscanere interstiltiala EIS au ajutat mult la particularizarea tratamentului natural.
Am inceput tratamentul natural recomandat la “Energy Plus” (actual CMI Secom®) in paralel cu tratamentul alopat si starea fetitei mele s-a imbunatatit vizibil. Interesant este faptul ca nu numai eu aveam incredere in acest tratament dar si fetita simtea ca produsele ii fac bine astfel ca, seara, nu se culca pana ce nu isi ia toate pastilele.
Ca un exemplu de profesionalism al medicilor Centrului a fost tratamentul natural administrat inainte si dupa transplantul de maduva care a necesitat o abordare speciala si care ne-a ajutat sa trecem cu bine peste aceasta situatie extrem de dificila.

La doi ani de la debutul bolii, pe 25 martie 2010, de ziua Bunei Vestiri, am primit rezultatul evaluarii finale: absenta semnelor de recidiva a bolii!

Desigur, unul din primele telefoane pe care le-am dat pentru a comunica rezultatul a fost la “Energy Plus” (actual CMI Secom®)!
In luna iune 2013 am facut controlul anual la o clinica in strainatate si doctorita care urmareste evolutia fetitei ne-a spus “uitati de boala”!
Continuam si vom continua tramentul natural pentru ca este o boala careia niciodata nu esti sigur ca i-ai pus punct. Sunt convinsa ca, fara un tratament natural atat de profesionist elaborat, nu am fi reusit!
Multumim tuturor celor care ne-au ajutat in aceasta situatie dificila si tuturor celor carea au avut un gand bun pentru noi!

Pretuiti viata si faceti tot ceea ce va sta in putinta sa va pastrati sanatatea!