strajerii-systemwell-ultimate-immunity

Iarna s-a incheiat, insa avem inca ”soare cu dinti”, caldura aparenta, mai mult frig si vreme schimbatoare.

De aceea, mai avem inca de infruntat cateva probleme caracteristice in aceasta perioada: raceala si gripa, care apar atunci cand ti-e lumea mai draga. Incantati de aparitia primilor ghiocei si de primele grade cu plus, avem tendinta sa renuntam prea repede la hainele groase de iarna si sa ignoram faptul ca organismul are nevoie de timp pentru acomodare in noul sezon. Si mai ales, uitam ca, pentru protectie, si noi trebuie sa ajutam organismul

Ideal ar fi sa avem alaturi de noi “strajerii imunitatii” , care sa protejeze organismul nostru si sa inlature pe orice plan tentativele de perturbare a sanatatii noastre . Cum au cei din filmulet.

Schema de aparare SystemWell® Ultimate Immunity™ inseamna actiune pe toate cele 7 sisteme care asigura o imunitate completa: digestiv, imunitar, respirator, epidermic, circulator, limfatic si celular.

SystemWell® Ultimate Immunity™ are o formula complexa, cu peste 30 de ingrediente: vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicinale, probiotice si prebiotice. Mai multe detalii despre produs sunt disponibile aici: link.

(articol actualizat la data 26-04-17)