spune-adio-venelor-vizibile-de-pe-picioare

Varicele, capilarele venoase vizibile la suprafata pielii si vasele de sange sparte apar pe fondul sensibilitatii vasculare. Daca varicele sunt dilatatii venoase date de pierderea elasticitatii venelor, capilarele vizibile sunt rezultatul unei circulatii periferice deficitare. Aceasta situatie poate fi data de factori genetici, de afectiuni organice, dar si de statul prelungit in picioare. Daca in cazurile grave se recomanda operatia de indepartare a varicelor, in cazul unei afectiuni minore, gelurile si suplimentele alimentare pe baza de plante, pot face minuni.

Cuprins

Masajul este util
Evita statul prelungit in picioare
Te ajuta extractul de castan si substantele antiinflamatoare

Masajul ajuta


Este recomandata masarea intregii zone afectate de varice, sau a celei in care apar capilare si vene vizibile prin piele, de jos in sus, pe sensul de intoarcere a fluxului sanguin venos catre inima. Iar produsele speciale, precum crema Vein Defense™ de la Secom® potenteaza efectul pozitiv al masajului care pune in miscare sangele ce stagneaza in venele dilatate.

Evita statul prelungit in picioare


Daca esti nevoita sa stai ore in sir in picioare, atunci alege o incaltaminte comoda, cu talpa joasa. Daca ai o munca sedentara, ia cate o pauza dupa fiecare ora de lucru si dezmorteste-te timp de cinci minute. Cand stai la birou, evita pozitia picior peste picior pentru a nu bloca circulatia sangelului si foloseste un suport pentru picioare.

Te ajuta extractul de castan si substantele antiinflamatoare


Cremele care ajuta la estomparea capilarelor vizibile si la atenuarea varicelor actioneaza local, prin imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice si prin efectul antiinflamator. Produsul Vein Defense™ de la Secom®, sub forma de crema, este adjuvant in reducerea simptomelor insuficientei venoase si limfatice, datorita formulei complexe pe baza de extracte din plante medicinale, antioxidanti si a ingredientelor active cu rol antiinflamator. Extractul de castan salbatic, prezent in crema Vein Defense™este renumit pentru faptul ca reduce fragilitatea peretilor capilari, imbunatateste tonusul peretilor vaselor si contribuie la reducerea inflamatiilor venoase. Vein Defense™ Cream se aplica pe zona afectata, la nevoie, de cate 3 ori pe zi. Pentru rezultate optime se utilizeaza produsul minimum 6 saptamani.
(articol actualizat la data 26-04-17)
 

Produse recomandate