sod-antioxidantul-care-iti-mentine-tineretea

Este cel mai puternic antioxidant din organism, mult mai eficient in lupta cu radicalii liberi decat vitaminele si aliatul de nadejde al sistemului imunitar. Fiind vital pentru functionarea optima, sintetizam SOD inca din viata intrauterina.

Cuprins

Radicalii liberi ne imbatranesc prematur
Cum te ajuta SOD?

Exista doua surse de antioxidanti pentru organism: sinteza acestora de catre organism si aportul lor din dieta. SOD face parte din categoria antioxidantilor care nu pot fi obtinuti din dieta, ci sunt sintetizati de organism. Acesti antioxidanti fac parte din categoria antioxidantilor primari, in timp ce antioxidantii care pot fi livrati organismului prin dieta sunt secundari. Astfel de antioxidanti secundari sunt coenzima Q10 si vitamina E.

Radicalii liberi ne imbatranesc prematur

Cercetarile arata ca radicalii liberi, adica cei care produc stresul oxidativ sunt principalii vinovati pentru imbatranirea prematura. Se ajunge aici fiindca, pe masura ce inaintam in varsta sintetizam cantitati tot mai mici de substante antioxidante, iar ceea ce intra in organism prin dieta nu este suficient pentru a compensa deficitul creat. Prin urmare, corpul isi pierde capacitatea de a neutraliza efectele nocive ale radicalilor liberi, se accelereaza procesele de distrugere celulara, in timp ce procesele de regenerare incetinesc. Asa se ajunge la imbatranirea prematura.

Cum te ajuta SOD?

In lupta antiaging, SOD face mai mult decat sa distruga radicalii liberi, misiune este indeplinita cu succes si de antioxidantii secundari, precum vitaminele. SOD creste de fapt, raspunsul imun al organismului la orice atac venit din exterior, in felul acesta suntem mai rezistenti atat in fata factorilor nocivi precum poluarea, fumul de tigara, E-urile din hrana, dar si in fata bolilor, care contribuie in mod categoric la degradarea organismului. SOD este un antioxidant de pana la 3.500 de ori mai eficient decat vitamina C si asigura echilibrul intre factorii antioxidanti din organism, fenomen esential pentru pastrarea rezistentei celulare impotriva stresului oxidativ. Produsul SOD 2000 Plus™, 60 de capsule protejate enteric, de la Secom® este indicat ca adjuvant in reducerea stresului oxidativ, implicat in zeci de afectiuni, precum si in procesul de imbatranire. Are si efect de detoxifiere, de aceea este util ca adjuvant in toate tipurile de cancer, in chimio si radio terapie, fiindca sustine functia hematopoetica a maduvei osoase, ajuta la refacerea organismului dupa interventii chirurgicale si sutine corpul in boli cronice.
(articol actualizat la data 26-04-17)
 

Produse recomandate

loader
SOD 2000 Plus™

60 capsule protejate enteric

61.00 lei
In stoc