socul-te-ajuta-sa-lupti-eficient-cu-alergiile-de-primavara

Alergiile sunt rezultatul unui sistem imunitar care interpreteaza drept agenti patogeni particulele inofensive din diverse substante, numite generic, alergeni. Reactia imunitara este cea care genereaza simptomele alergiilor: ochii rosii, nasul care curge, durere la nivelul sinusurilor si congestie nazala, dureri de cap si respiratie dificila. Toate aceste reactii sunt, de fapt, simptome ale inflamatiei din corp.

Ce poti face? Evita pe cat posibil expunerea la agentii alergeni, adica la acele substante despre care stii ca iti provoaca reactiile alergice si fa tot posibiliul sa-ti mentii sistemul imunitar in echilibru, astfel incat sa reduci din inflamatia specifica reactiilor alergice si sa atenuezi simptomele neplacute. Socul, o planta care contine vitaminele A si C, cruciale pentru mentinerea sistemului imunitar intr-un echilibru optim si bioflavonoide cu efect antioxidant, este recomandat de specialistii naturopati pentru atenuarea tuturor simptomelor specifice alergiilor de primavara si nu numai. Produsul Aller-Care de la Secom®, contine substante active benefice, atat din flori cat si din fructe de soc, cu efect sinergic impotriva tuturor simptomelor neplacute specifice episoadelor alergice.

Cuprins

Benefic datorita efectului antiinflamator
Substantele din fruct grabesc recuperarea in gripe
Protejeaza copiii de reactiile alergice

Benefic datorita efectului antiinflamator

In mod traditional, socul este utilizat pentru ameliorarea simptomelor care apar in raceli si gripe si pentru efectul antiinflamator. Dar acelasi efect antiinflamator, benefic in cazul gripelor actioneaza in mod benefic si in cazul alergiilor. Prin urmare, socul ajuta la calmarea conjunctivitelor alergice, a rosetei ochilor, reduce din gravitatea congestiei sinusurilor si reduce cantitatea de mucus care blocheaza caile respiratorii. Mai mult, durerile de cap, care apar tot pe fondul inflamatiei se reduc si ele, la fel si durerile musculare care se pot asocia cu alergiile. La acest efect antiinflamator, de mare ajutor organismului vulnerabil la alergii se adauga si efectul puternic antioxidant. Mai exact, antioxidantii din soc au rolul de a sustine sistemul imunitar, fiindca un aport optim introdus in organism protejeaza celulele de procesele inflamatorii. In plus, asigurarea unei doze zilnice optime te ajuta sa eviti atat episoadele acute de boala, cat si aparitia multor afectiuni cronice.

Substantele din fruct grabesc recuperarea in gripe

Virusurile gripale, care circula primavara complica alergiile, dar substantele active din soc, in special cele din fructul si din florile de soc, ajuta la reducerea perioadei de recuperare. Un studiu recent publicat in “Jurnalul de Cercetare Medicala Internationala” (Journal of International Medical Research) a demonstrat faptul ca administrarea siropului obtinut din fructe de soc, are capacitatea de a grabi recuperarea in caz de gripa, in medie cu patru zile. De asemenea, teste de laborator au indicat si faptul ca substantele active din soc ofera protectie impotriva virusurilor gripei porcine si gripei aviare.

Protejeaza copiii de reactiile alergice

Aller-Care de la Secom®, 100% natural, cu o forma de prezentare lichida, ce asigura o absorbtie optima, asociaza 6 ingrediente: soc, amla, bromelaina, struguri, vitamina C si zinc, care actioneaza sinergic pentru atenuarea simptomelor date de reactiile alergice la nivel cutanat, ocular, ORL, pulmonar si digestiv. Este vorba despre prurit, eruptii cutanate, tumefactia pleoapelor, stranut, obstructie nazala, rinoree apoasa, senzatie de urechi infundate, respiratie dificila si suieratoare. De asemenea, produsul atenueaza greata si varsaturile. Aller-Care de la Secom® protejeaza de efectele stresului oxidativ, contribuie la reducerea inflamatiei si a durerii si are efect mucolitic, fluidizand secretiile care blocheaza respiratia si echilibreaza sistemul imunitar. Gustul natural de struguri al produsului este preferat de copii, iar acesta se poate amesteca in bautura preferata pentru a facilita administrarea. Aller-Care este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie.

(articol actualizat la data 11-08-17)
 

Produse recomandate

loader
Aller-Care

118 ml (gust de struguri)

102.00 lei
In stoc