Varsta: 29 de ani
Afectiune principala: limfom non Hodgkin
Afectiuni secundare: pericardita, pleurezie, efecte secundare chimioterapiei

Ma numesc U.D., am 29 de ani si locuiesc in Targu-Jiu. In anul 2007 am fost diagnosticata cu limfom non Hodgkin difuz cu celula mare B, mediastinal, cu pericardita in cantitate medie si pleurezie dreapta. Dimensiunile tumorii erau 8.9/5.8cm.

Boala a debutat cu tuse seaca, durere retrosternala si temperatura. Am fost internata in sectia de hematologie a Instiutului Clinic Fundeni unde am inceput tratamentul chimioterapic (protocolul R-CHOP).
Am apelat cu mare incredere la specialistii Centrului “Energy Plus”, actualmente Centrul de Medicina Integrativa Secom® si am inceput tratamentul natural complementar chiar de la a doua sedinta de chimioterapie. Pe toata perioada efectuarii chimioterapiei (sase cure) am primit produse naturale ceea ce a facut ca efectele toxice specifice chimioterapiei sa fie minime.
Referitor la produsele naturale pe care le-am folosit, as putea sa le enumar dar sfatul meu este sa nu va tratati singuri si sa apelati la specialistii Centrului de Medicina Integrativa Secom® care cunosc efectele, dozele necesare, asocierile optime si compatibilitatile produselor naturale recomandate cu diagnosticul si tratamentul alopat pe care il urmati.

La terminarea chimioterapiei, in martie 2008, am facut un control prin CT (tomografie computerizata) si PET (tomografie cu emisie de pozitroni) rezultatul fiind favorabil: remisia completa a tesutului tumoral. Datorita remisiei complete nu a mai fost necesara radioterapia mediastinala. Chiar daca rezultatele au fost atat de bune, urmez si in prezent un tratament, de intretinere, cu produse naturale conform recomandarilor primite de la Centrul de Medicina Integrativa Secom®.

Simt din nou bucuria de trai pentru care multumesc si le doresc sanatate tuturor celor care mi-au fost alaturi!