secom-lanseaza-perspective-jurnal-de-medicina-integrativa
Prima publicatie de medicina integrativa din Romania


Bucuresti, 19 martie 2015: Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, a lansat revista de sanatate - “Perspective, jurnal de medicina integrativa”. Publicatia este prima din Romania care aduce o viziune holistica asupra sanatatii prin asocierea perspectivei medicinei alopate cu medicina complementara. Noua publicatie ofera un continut profesionist, prezentat intr-o maniera echilibrata care sa ajute cititorul preocupat de sanatate si de un stil de viata sanatos sa faca cele mai bune alegeri pentru intreaga familie si, pe alocuri, sa rastoarne anumite preconceptii. Proiectul va aparea trimestrial, intr-un tiraj de 10.000 de exemplare, si este distribuit gratuit in reteaua de magazine Secom®, farmacii partenere si prin intermediul medicilor.

Proiectul vine sa sustina demersul de educare initiat de Secom®. Credem ca sanatatea inseamna echilibru, vitalitate si cunoastere, iar „Perspective” ofera un raspuns profesionist si bine documentat. „Perspective” aduce o noua abordare asupra sanatatii si cuprinde viziunea medicinei integrative asupra pacientului si problemelor sale. Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter in domeniul suplimentelor alimentare, aducand cele mai noi ingrediente pentru sanatate, promovand etic È™i investind in educarea consumatorului roman. „Perspective” vine in continuarea acestui demers È™i ofera consumatorului informaÈ›ii de calitate, afirma Lucia Costea, managing partner Secom®.

“Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa”are 36 de pagini si cuprinde informatii cu caracter medical, pe un ton echilibrat, structurate in opt sectiuni. Fiecare editie este dedicata unei problematici de sanatate si ofera informatii pentru intreaga familie. Astfel, „Dosarul”, una dintre cele mai importante sectiuni ale revistei, cuprinde un cover story, bazat pe studii si informatii medicale, analize, opinii medicale, infografice si multe alte elemente menite sa ofere cat mai multe informatii despre problematica abordata. Sectiunea “Integrator” – aduce o serie de articole, studii de caz, despre felul in care poate fi abordata o patologie, prin prisma conceptului de medicina integrativa. Fiecare editie curpinde interviuri cu personalitati ale lumii medicale, secÈ›iuni speciale dedicate sanatatii copilului si stilului de viata sanatos.
Grafic, materialele sunt realizate intr-o maniera care sa reflecte autoritatea, dinamismul si deschiderea catre cititor.

Proiectul a debutat cu o editie speciala dedicata suplimentelor alimentare – instrumente de lucru importante ale medicinei integrative.

Revista este disponibila si in format electronic pe www.secom.ro si poate fi vizualizaza aici.

***

Despre Secom®
Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in soluÈ›ii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumuseÈ›ii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea È™i comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumuseÈ›e. Inca de la inceput, Secom® si-a caÈ™tigat poziÈ›ia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piaÈ›a romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante È™i ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, L-citrulina, L-ornitina È™i multe altele.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afecÈ›iuni, cuprinzand peste 250 de suplimente alimentare naturale si fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piata din Romania.

Portofoliul Secom® include: vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale si fito-dermatocosmetice.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Victoria Donos, PR Specialist – [email protected], telefon: 0729 300 304
(articol actualizat la data 26-04-17)