secom-isi-extinde-portofoliul-cu-noi-produse-pentru-frumusete-si-sanatate
Bucuresti – 1 iulie 2015: Secom® isi completeaza gamele de frumusete si sanatate cu noi produse, de la inceputul lunii iulie. Noile produse pentru frumusete - Relaxing Body Oil with Lavender, Aloe Vera Gel, Magnesium Body Scrub, ofera noi esente si ingrediente naturale pentru frumusetea si sanatatea pielii, in timp ce suplimentele: Super Tremella, Feverfew (Spilcuta) 350mg, Passion Flower (Floarea-pasiunii), Bromelain 500mg si MSM Advanced Cream aduc solutii pentru sanatatea sistemului nervos si a pielii.

Relaxing Body Oil with Lavender, formula speciala cu ulei de Lavanda, intr-o baza de uleiuri din seminte de susan, masline, portocala dulce si Ylang ylang III, ofera pielii momente de rasfat si suport pentru rezolvarea diverselor probleme. Formula contribuie la mentinerea hidratarii pielii, actioneaza pentru reducerea ridurilor, stimuleaza regenerarea cutanata, ofera protectie solara si ajuta la curatarea delicata a pielii.

Aloe Vera Gel, produs ideal pentru revitalizarea pielii, hidratare si calmare. Formula non-uleioasa contine 98% extract pur de aloe vera si poate fi utilizata pentru toate tipurile de piele, in ritualul de ingrijire zilnica. Gelul de Aloe prezinta proprietati antimicrobiene si actiune calmanta si poate fi utilizata si de persoanele cu acnee pentru controlul secretiei de sebum.

Magnesium Body Scrub, exfoliant natural pe baza de clorura de magneziu din depozitele saline Zechstein. Produsul ajuta la curatarea pielii in profunzime, inlatura stratul de celule devitalizate de la suprafata pielii, oferindu-i o textura placuta. Continutul bogat in minerale (sodiu, magneziu, calciu, potasiu si sulf), ajuta la hranirea pielii si regenerarea cutanata.

Super Tremella, formula cu ciuperci medicinale pentru imbunatatirea sanatatii si aspectului pielii. Produsul contine 300mg/tableta extract din Tremella, ciuperca cunoscuta pentru multiplele beneficii aduse pielii, si adaos de ingrediente bioactive - Maitake TD-Fraction®, polizaharide, vitamina C – pentru potentarea efectelor benefice si cresterea biodisponibilitatii. Produsul ajuta la hidratarea pielii, are efect anti-anging, contribuie la reducerea reactiilor alergice, insa are si efecte la nivelul sistemului imunitar si cognitiv.

Feverfew (Spilcuta) 350mg, solutia naturala, folosita din cele mai vechi timpuri, pentru migrene. Produsul contribuie la reducerea frecventei, severitatii, duratei migrenelor si simptomatologiei asociate acestora (cefalee, tulburari vizuale, senzatia de amorteala sau de intepaturi la nivelul mainilor sau fetei, greata, varsaturi, sensibilitate crecuta la lumina, la stimuli auditivi sau olfactivi).

Passion Flower (Floarea-pasiunii) extract standardizat din floare de Passiflora incarnata, pentru imbunatatirea starii psihice. Produsul este recomandat pentru reducerea tulburarilor emotionale, imbunatatirea somnului, atentiei si concentrarii. De asemenea Passion Flower mai este util in tratamentul integrativ al dependentelor, contribuind la reducerea dorintei necontrolate pentru consumul de nicotina, canabinoide, alcool, dar si pentru gestionarea manifestarilor date de intreruperea consumului acestor substante.

Bromelain 500 mg, ajuta la imbunatatirea digestiei si absorbtia proteinelor, reducand efectele indigestiei. Bromelaina este o enzima digestiva care se gaseste in ananas si este cunoscuta pentru rolul pe care-l are in digestia proteinelor, proprietatile anti-inflamatoare, fiind benefica si in artrite, osteoartrite, raceli (reducerea mucusului nazal, tusei).

MSM Advanced Cream, ofera suport in procesele de regenerare cutanata, dand pielii un aspect neted si intinerit. Formula pe baza de MSM, imbogatit cu ulei de luminita noptii, acid hialuronic si ingrediente cu efect calmant si regenerativ, asigura pielii necesarul de principii pentru mentinerea unui aspect sanatos si tanar.

Produsele nou introduse in portofoliul Secom® contin ingrediente si formule inovatoare, au concentratii si biodisponibilitate ridicate, sunt naturale si de calitate exceptionale, fiind realizate de producatori de renume mondial.