secom-inseamna-frumusete

Frumusetea este echilibrul care se vede, se simte, se traieste. Pentru ca frumusetea inseamna naturalete, sanatate si armonie. Transforma-ti ritualul de frumusete in cel mai usor si natural moment al zilei cu produsele din gama Life-flo®, oferita exclusiv de Secom®.

Produsele Life-flo® sunt utilizate la nivel international inca din anul 1995 si ofera rezultate vizibile si de durata. Principiul de baza in formularea produselor Life-flo® este asocierea ingredientelor naturale intr-o maniera inovativa, sustinuta de rigurozitatea stiintifica. Produsele Life-flo® contin ingrediente naturale intalnite in cele mai diverse zone ale globului, de la apele cristaline ale Antarticii pana la taramurile exotice din Noua Zeelanda. Formulele Life-flo® sunt create in baza cercetarilor stiintifice extinse pentru a respecta fiziologia pielii si pentru a oferi rezultate exceptionale prin aplicare topica, delicata, non-invaziva.

Produsele Life-flo® acopera toate cele 10 necesitatii ale tenului, ale corpului, ale parului si ale unghiilor esentiale pentru sanatate optima si frumusete:

Hidratare:

Produsele Life-flo® actioneaza pentru refacerea peliculei hidrolipidice de la suprafata pielii si pentru omogenizarea straturilor superficiale ale epidermei, prin hidratarea acestora si prin cresterea coeziunii celulelor care le alcatuiesc, contribuind la mentinerea unui grad optim de hidratare.

Fermitate si elasticitate:

Produsele Life-flo® cu efect anti-aging stimuleaza productia de colagen si elastina, substante atu in combaterea ridurilor si redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii.

Volum si contur:

Moleculele de glicozaminoglicani din produsele Life-flo®, precum acidul hialuronic, patrund pana la nivel dermic, unde se hidrateaza si isi maresc volumul. De aceea, acestea au efect de umplere, de volumizare si de diminuare a ridurilor si a liniilor fine.

Luminozitate:

Produsele Life-flo® indeparteaza delicat celulele moarte si excesul de sebum care pot retine la suprafata impuritati si factori poluanti ce afecteaza luminozitatea si textura catifelata a pielii si a parului.

Regenerare celulara:

Produsele Life-flo® contin ingrediente cu efect exfoliant, ce revitalizeaza tenul matur si accelereaza procesul de regenerare celulara.

Nutritie:

Produsele Life-flo® asigura nutrimenti esentiali pentru regenerarea celulara. Prin asigurarea unui flux sangvin corespunzator si mentinerea unei structuri optime a microvascularizatiei dermice, sustin oxigenarea si hranirea pielii.

Pigmentare uniforma:

Produsele Life-flo® asigura o distributie uniforma a pigmentului melanic care confera uniformitate tenului, prin modularea sintezei acestui pigment si prin efectul de exfoliere blanda, care permite indepartarea straturilor celulare neuniforme sau incarcate excesiv cu pigment melanic.

Fotoprotectie:

Produsele Life-flo® includ complexe de antioxidanti si constituenti ce reduc efectele negative ale expunerii la radiatii UV prin reducerea stresului oxidativ, prin mentinerea matricei alcatuite din fibre de colagen si de elastina si prin diminuarea fenomenelor inflamatorii si defectelor de pigmentare cauzate de radiatiile UV.

Reglarea productiei de sebum:

Sebumul este filmul hidrolipidic de la suprafata pielii ce asigura o protectie eficienta a pielii impotriva agresiunii factorilor de mediu si mentinerea unui nivel optim de hidratare. O secretie de sebum deficitara cauzeaza deshidratare si imbatranire prematura, in timp ce o cantitate excesiva conduce la aparitia unor imperfectiuni, ca de exemplu comedoane.