secom-are-treisprezece-produse-noi-in-portofoliu

Compania Secom®, importator de suplimente alimentare 100% naturale, si-a extins portofoliul cu treisprezece produse noi: Artichoke Leaf Extract 300mg 60 capsule, Charcoal Activated 50 capsule, Mangosteen Extract 500mg 60 capsule, K-2 100mcg 60 tablete ActiTab™, Dandelion 520mg 100 capsule easy-to-swallow, Beyond Garlic 60 capsule gelatinoase moi, Pycnogenol 50mg 30 tablete ActiTab™, Burdock 425mg 100 capsule easy-to-swallow, Red Yeast Rice CoQ-10 Omega 3 60 capsule gelatinoase moi, Asparagus 60 capsule vegetale, Glucomannan 600mg 100 capsule vegetale, Guarana 60 capsule vegetale si Vitamin E 400UI 50 capsule gelatinoase moi.

Artichoke Leaf Extract 300mg 60 capsule ajuta la o digestie sanatoasa si la protejarea ficatului. Produsul contine extract standardizat din frunza de anghinare, 300 de miligrame per capsula. Artichoke Leaf Extract contribuie la reglarea secretiei biliare si a tranzitului intestinal intarziat, la reducerea balonarii si la calmarea durerilor abdominale, precum si la protectia ficatului, a mucoasei intestinale si la mentinerea unui nivel potrivit al tensiunii arteriale. De asemenea, Artichoke Leaf Extract se prezinta sub forma de capsule usor de inghitit (easy-to-swallow).

Charcoal Activated 50 capsule se adreseaza, asemeni Artichoke Leaf Extract, sistemului gastrointestinal. Produsul contribuie la reducerea flatulentei si contine 280 de miligrame de carbune medicinal activat, 100% pur, per capsula. De aceea, Charcoal Activated are biodisponibilitate optima.

Mangosteen Extract 500mg 60 capsule se alatura celor 14 produse din gama Secom® Anti-aging & Beauty. Produsul contine extract standardizat de mangustan, 500 de miligrame per capsula si ajunge pana la 60 de zile de administrare. Fructul de mangustan contine antioxidanti naturali, care sustin imunitatea organismului si care ajuta celulele sa lupte impotriva imbatranirii. Mangosteen Extract contribuie la reducerea stresului oxidativ, a procesului oxidativ si a reactiilor alergice. In plus, acesta are efect protector pentru sistemul cardiovascular si ajuta la reducerea diviziunii celulare anormale.

Produsul K-2 100mcg 60 tablete ActiTab™ contine vitamina K-2, 100 mcg/tableta, extrasa din sursa naturala, si contribuie la coagularea normala a sangelui si la mentinerea sanatatii sistemului osos. Vitamina K2 este eliminata din organism in peste 72 de ore, de aceea are o biodisponibilitate de pana la 10 ori mai mare decat vitamina K1.

Dandelion 520mg 100 capsule easy-to-swallow contine papadie, 520 mg/capsula, si contribuie la functionarea normala a sistemelor digestiv si hepato-biliar.

Produsul Beyond Garlic 60 capsule gelatinoase moi are o formula complexa, pe baza de ulei de usturoi, 450 mg/capsula, si macerat uleios din bulbi proaspeti de usturoi si ceapa, 125 mg/capsula, respective 50 mg/capsula. Acesta contribuie la functionarea normala a sistemelor cardiovascular, gastrointestinal si respirator.

Pycnogenol 50mg 30 tablete ActiTab™ are la baza un ingredient special: Pycnogenol®, extract patentat de Horphag Research Ltd. si certificat GMP, Gras, Halal, Kosher. Acesta este renumit pentru mentinerea sanatatii cardiovasculare, a pielii si pentru protejarea membranelor celulare impotriva stresului oxidativ.

Burdock 425mg 100 capsule easy-to-swallow contine extract de brusture, 425 mg/capsula. Produsul contribuie la mentinerea sanatatii pielii si a parului, precum si la functionarea normala a sistemului digestiv.

Red Yeast Rice CoQ-10 Omega 3 60 capsule gelatinoase moi are o formula complexa cu proprietati superioare pentru reglarea nivelului colesterolului si al trigliceridelor. Aceasta contine drojdie din orez rosu, 600 mg/capsula, coenzima Q-10, 30 mg/capsula, precum si Omega 3, 500 mg/capsula.

Asparagus 60 capsule vegetale are la baza extractul standardizat din radacina de sparanghel, 175 mg/capsula, ingredient recunoscut de Comisia Germana E ca suport natural pentru sanatatea sistemului urinar. Asocierea optima de asparagozide cu radacina si lastari de asparagus potenteaza efectele benefice si biodisponibilitatea produslui ajutand la functionarea normal atractului urinar si a ficatului.

Produsul Glucomannan 600mg 100 capsule vegetale contine extract din radacina de Glucomannan, 600 mg/capsula, si contribuie la mentinerea unui nivel optim al colesterolului si al trigliceridelor ajungand pana la 100 de zile de administrare.

Guarana 60 capsule vegetale ajuta la functionarea normal a sistemului nervos central ajutand la imbunatatirea memoriei, a atentie si a capacitatii de concentrare precum si la crsterea energiei si a vitalitatii. Produsul contine atat extract standardizat din seminte de Guarana, 200 mg/capsula, cat si extract din seminte de Guarana 100 mg/capsula, ajungand pana la 60 de zile de administrare.

Vitamin E 400UI 50 capsule gelatinoase moi contine forma 100% naturala de vitaminei E (d-alfa tocoferol), 400UI per capsula, contribuind la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Produsul ajunge pana la 50 de zile de administrare.

Portofoliul companiei Secom® contine in total peste 180 de produse 100% naturale si este in permanenta extindere. Noile produse reprezinta o diversificare a gamei de ingrediente pusa la dispozitia consumatorilor pentru a oferi cat mai multe solutii care sa corespunda nevoilor variate ale acestora. Ingredientele inovative urmeaza tendintele de la nivel international, iar scopul fiecarui pas realizat pentru extinderea gamei este ca, in baza portofoliului vast, sa se poata realizea scheme de sustinere a functiilor organismului foarte bine adaptate si personalizate pentru fiecare persoana care apeleaza la produsele si Serviciul de Consultanta Naturopata Secom®.

Produsele Secom® sunt disponibile la nivel national prin lanturile de farmacii si magazinele cu profil naturist din toate zonele tarii. In Bucuresti, cele 9 branduri internationale asupra carora compania detine exclusivitate in Romania sunt disponibile si in cele doua magazine proprii din Soseaua Stefan cel Mare nr. 22 si Strada Stirbei Voda nr. 150. Conceptul inovator al magazinelor Secom® consta in asocierea consultantei naturopate oferite pe loc, la cel mai inalt standard, cu posibilitatea achizitionarii produselor Secom® si cu oportunitatea participarii la evenimente de educare pentru sanatate.

Cele 9 branduri importate in Romania in exclusivitate de Secom® sunt Nature's Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int'l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.

Avantajele produselor Secom® sunt reprezentate de faptul ca sunt 100% naturale. De asemenea, produsele Secom® sunt originale, fara linie de productie speciala pentru Romania care sa modifice numarul de ingrediente si concentratiile de substante active utilizate la nivel international. In plus, acestea au la baza ingrediente inovative, de ultima generatie si sunt rezultatul cercetarii in laboratoarele specializate ale producatorilor.

Suplimentele alimentare Secom® au un numar ridicat de ingrediente si concentratii optime de substante active, pentru o eficienta sporita, concentratia optima de substanta activa referindu-se atat la cantitatea de planta prezenta in produs, cat si la calitatea extractului. In egala masura, produsele Secom® sunt obtinute din materie prima de calitate superioara, contin extracte standardizate si ingrediente patentate, intens cercetate stiintific. Materia prima este purificata, decontaminate si prelucrata astfel incat sa isi pastreze proprietatile benefice prin cele mai noi tehnologii de productie. Una dintre acestea este metoda freeze-dried. Importanta este, in cazul produselor Secom®, si biodisponibilitatea optima. Raportul dintre doza de produs administrata si cantitatea de substanta activa care este asimilata in organism si isi manifesta efectul biologic este cel optim.

Nu in ultimul rand, produsele Secom® au forme de prezentare usor de administrat, care permit eliberarea rapida a substantelor active in organism.