secom-are-sapte-produse-noi-in-portofoliu

Compania Secom®, importator de produse 100% naturale pentru sanatate are 7 produse noi in portofoliu, incepand cu luna mai a acestui an. Este vorba despre produsele: Califlora® Calendula Gel, care ajuta la ameliorarea simptomelor in arsuri determinate de soare si de vant, Kidney Blend™ 100 capsule easy-to-swallow - care contribuie la protectia aparatului urinar, L-Cysteine 500mg 30 capsule - aminoacid semiesential si antioxidant pentru protectie pulmonara, L-Methyonine 500mg, 30 capsule - aminoacid esential pentru protectie hepatica, urinara si cardiovasculara, L-Phenylalanine 500mg, 60 capsule - aminoacid esential pentru imbunatatirea activitatii sistemului nervos, L-Theanine 100mg 30 tablete ActiTab™ - aminoacid neesential pentru reducerea stresului si a iritabilitati si L-Tyrosine 500mg 50 capsule, aminoacid pentru imbunatatirea functionarii glandei tiroide.

Portofoliul companiei Secom® contine peste 150 de produse 100% naturale si este in permanenta extindere. „Produsele nou introduse in portofoliul Secom® diversifica gama de ingrediente pe care o punem la dispozitia consumatorilor nostri pentru afectiuni pe care deja le acopeream, dar face parte din strategia noastra sa diversificam cat mai mult portofoliul si sa oferim solutii cat mai variate pentru problemele de sanatate cu care se confrunta consumatorii. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovative: colostru, glutation, inozitol hexafosfat, resveratrol, 5-HTP si multe altele. Continuam aceasta misiune prin extinderea continua a portofoliului cu ingrediente inovative, care urmeaza tendintele de la nivel international. In plus, un portofoliu vast permite si realizarea unor scheme de terapie complementara foarte bine adaptate si personalizate in functie de problemele de sanatate specifice fiecarui pacient care apeleaza la Serviciul de consultanta naturopata Secom®”, declara Lucia Costea, managing partener al companiei Secom®.

Produsele Secom® sunt disponibile la nivel national, in lanturile de farmacii si in magazinele cu profil naturist din tara. Din luna aprilie, Secom® a deschis primele doua magazine proprii unde sunt disponibile doar produsele din portofoliul Secom® apartinand celor 9 branduri internationale asupra carora compania detine exclusivitate in Romania: Nature's Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int'l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.
Conceptul inovator al magazinelor Secom® consta in asocierea consultantei naturopate oferite pe loc, la cel mai inalt standard in cadrul magazinelor, cu posibilitatea achzitionarii produselor Secom® si oportunitatea participarii la evenimente de educare pentru sanatate.

Magazinele Secom® sunt interfata prin care compania isi doreste sa faciliteze comunicarea cu cei care au nevoie de informatii avizate despre alegerea unor suplimente alimentare premium si sa mentina contactul cu cei care administreaza produsele din portofoliu.

Totodata, magazinele Secom® sunt rezultatul dorintei companiei de a crea o cultura de administrare a suplimentelor alimentare atat pentru preventie, cat si complementar tratamentelor alopate. Acest lucru este necesar in conditiile in care romanii tind sa administreze suplimente alimentare atunci cand boala deja s-a instalat.

Datorita eficientei si sigurantei, produsele Secom® sunt recomandate cu incredere de medici, farmacisti si de catre pacienti.

Avantajele produselor Secom® sunt reprezentate de faptul ca sunt 100% naturale, contin ingrediente extrase din plante crescute in culturi bio, nepoluate cu pesticide, fara ingrasaminte si fara stimulente de crestere artificiale.

Produsele Secom® sunt originale, cu formule neadaptate, fara linie de productie speciala pentru Romania, pastrandu-se numarul de ingrediente si concentratiile de substante active. De asemenea, au formule unice, pe baza de ingrediente inovative, de ultima generatie si sunt rezultatul cercetarii in laboratoarele specializate ale producatorilor. Administrarea de zeci de ani la nivel international reprezinta inca o dovada a eficientei produselor Secom®.

Suplimentele alimentare Secom® au un numar ridicat de ingrediente si concentratii optime de substante active, pentru eficienta sporita. Trebuie precizat ca o concentratie optima de substanta activa nu se refera doar la cantitatea de planta prezenta in produs, ci si la calitatea extractului, deoarece acesta contine substantele bioactive ce actioneaza in corp.
In egala masura, produsele Secom® sunt obtinute din materie prima de calitate superioara, contin extracte standardizate si ingrediente patentate, intens cercetate stiintific. Materia prima este purificata, decontaminata, prelucrata astfel incat sa isi pastreze proprietatile benefice prin cele mai noi tehnologii de productie, precum metoda freeze-dried. Importanta este, in cazul produselor Secom® biodisponibilitatea optima, adica faptul ca raportul dintre doza de produs administrata si cantitatea de substanta activa care este asimilata in organism si isi manifesta efectul biologic este optima.

Produsele Secom® au forme de prezentare usor de administrat, care permit eliberarea rapida a substantelor active in organism. Este vorba despre capsule vegetale, capsule easy-to-swallow (usor de inghitit) sau tablete easy-solv, care se dizolva in cateva minute de la inghitire.Pentru copii, forma lichida de administrare este cea mai agreata.
Raportul pret/capsula este avantajos, un pret scazut al flaconului nu reprezinta garantia celui mai bun pret, care trebuie sa reflecte numarul de capsule continut, numarul de ingrediente, concentratia de substante active, complexitatea formulelor si biodisponibilitatea oferita. Foarte important este si faptul ca produsele Secom® din gama pentru copii au recomandarea Societatii Romane de Pediatrie, care reprezinta o garantie a calitatii si eficientei.