secom-are-noua-produse-noi-in-portofoliu

Compania Secom®, importator de suplimente alimentare 100% naturale, si-a extins portofoliul cu noua produse noi, cu beneficii variate, de la reducerea colesterolului, a stresului, detoxifierea organismului si pana la sustinerea sanatatii pielii si functionarea optima a sistemului nervos. Acestea sunt: Alfa-Max® 100 capsule, Andrographis SE 60 capsule vegetale (Vcaps®), Ashwagandha SE 500 mg 60 capsule vegetale (Vcaps®), Chlorella Micro-Algae 410 mg 100 capsule, Fenugreek 610 mg 100 capsule, Licorice 450 mg 100 capsule, St. John’s Wort 900 mg 30 tablete, Tea Tree Oil 15 ml si Valerian 30 capsule easy-to-swallow.

Alfa-Max® 100 capsule contribuie la protejarea sistemelor digestiv si cardiovascular, are biodisponibilitate crescuta si contine extract concentrat din frunza de lucerna, 420 de miligrame per capsula, precum si 105 miligrame per capsula de extract din frunza de lucerna. Alfa-Max® 100 capsule contine o asociere optima de ingrediente active si ingrediente pentru potentarea efectelor acestora.

Andrographis SE 60 capsule vegetale (Vcaps®) asigura suportul necesar pentru un sistem imunitar sanatos si se prezinta sub forma de capsule vegetale, recomandate inclusiv in dietele vegetariene sau vegane. Andrographis SE contine 300 de miligrame per capsula de extract standardizat din tulpina si frunza de andrographis, precum si 100 de miligrame de extract din tulpina, frunza si floarea aceleiasi plante.

Ashwagandha SE 500 mg 60 capsule vegetale (Vcaps®) este de asemenea un produs sub forma de capsule vegetale recomandate si in dietele vegetariene si vegane. Acesta ajuta la cresterea capacitatii de adaptare a organismului si la imbunatatitea starii de bine. Produsul contine 500 de miligrame per capsula de extract standardizat din radacina de ashwagandha (ginseng indian).

Chlorella Micro-Algae 410 mg 100 capsule este recomandat pentru detoxifierea organismului si pentru reducerea tulburarilor intestinale. Acesta contine 410 miligrame din alga chlorella si are o biodisponibilitate crescuta, de aproximativ 80%.

Fenugreek 610 mg 100 capsule contribuie la reducerea nivelului de colesterol si de glucoza din sange si la mentinerea echilibrului hormonal. Fiecare capsula contine 610 miligrame de extract din seminte de schinduf.

Licorice 450 mg 100 capsule ajuta la reducerea manifestarilor stresului, postmenopauzei si ale tulburarilor menstruale. Produsul contine 450 de miligrame de extract din radacina de lemn dulce.

St. John’s Wort 900 mg 30 tablete ajuta la functionarea optima a sistemului nervos datorita extractului standardizat din partile aeriene ale plantei sunatoare. Fiecare capsula contine 900 de miligrame de extract standardizat.

Tea Tree Oil 15 ml contine ulei din arbore de ceai, 100% pur, pentru mentinerea sanatatii pielii in afectiuni dermatologice. Acesta se aplica pe piele pentru ameliorarea ranilor, arsurilor, acneei, eruptiilor cutanate, intepaturilor de insecte si pentru reducerea actiunii xenobioticelor.

Valerian 30 capsule easy-to-swallow este benefic pentru reducerea tulburarilor de somn si se prezinta sub forma de capsule realizate special pentru a fi usor de inghitit. Produsul contine in fiecare capsula 500 de miligrame de extract din radacina de valeriana, dintre care 300 de miligrame sunt extract standardizat.

Portofoliul companiei Secom® contine in total peste 180 de produse 100% naturale si este in permanenta extindere. Noile produse reprezinta o diversificare a gamei de ingrediente pusa la dispozitia consumatorilor pentru a oferi cat mai multe solutii care sa corespunda nevoilor variate ale acestora. Ingredientele inovative urmeaza tendintele de la nivel international, iar scopul fiecarui pas realizat pentru extinderea gamei este ca, in baza portofoliului vast, sa se poata realizea scheme de sustinere a functiilor organismului foarte bine adaptate si personalizate pentru fiecare persoana care apeleaza la produsele si Serviciul de Consultanta Naturopata Secom®.

Produsele Secom® sunt disponibile la nivel national prin lanturile de farmacii si magazinele cu profil naturist din toate zonele tarii. In Bucuresti, cele 9 branduri internationale asupra carora compania detine exclusivitate in Romania sunt disponibile si in cele doua magazine proprii din Soseaua Stefan cel Mare nr. 22 si Strada Stirbei Voda nr. 150. Conceptul inovator al magazinelor Secom® consta in asocierea consultantei naturopate oferite pe loc, la cel mai inalt standard, cu posibilitatea achizitionarii produselor Secom® si cu oportunitatea participarii la evenimente de educare pentru sanatate.

Cele 9 branduri importate in Romania in exclusivitate de Secom® sunt Nature's Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int'l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.

Avantajele produselor Secom® sunt reprezentate de faptul ca sunt 100% naturale. De asemenea, produsele Secom® sunt originale, fara linie de productie speciala pentru Romania care sa modifice numarul de ingrediente si concentratiile de substante active utilizate la nivel international. In plus, acestea au la baza ingrediente inovative, de ultima generatie si sunt rezultatul cercetarii in laboratoarele specializate ale producatorilor.

Suplimentele alimentare Secom® au un numar ridicat de ingrediente si concentratii optime de substante active, pentru o eficienta sporita, concentratia optima de substanta activa referindu-se atat la cantitatea de planta prezenta in produs, cat si la calitatea extractului. In egala masura, produsele Secom® sunt obtinute din materie prima de calitate superioara, contin extracte standardizate si ingrediente patentate, intens cercetate stiintific. Materia prima este purificata, decontaminate si prelucrata astfel incat sa isi pastreze proprietatile benefice prin cele mai noi tehnologii de productie. Una dintre acestea este metoda freeze-dried. Importanta este, in cazul produselor Secom®, si biodisponibilitatea optima. Raportul dintre doza de produs administrata si cantitatea de substanta activa care este asimilata in organism si isi manifesta efectul biologic este cel optim.

Nu in ultimul rand, produsele Secom® au forme de prezentare usor de administrat, care permit eliberarea rapida a substantelor active in organism.