secom-ajuta-bucurestenii-sa-faca-fata-caniculei
BucureÅŸti 27 iulie: Secom® ajuta bucurestenii sa faca fata mai usor temperaturilor ridicate de afara, oferindu-le gratuit apa, asistenta medicala de urgenta si sfaturi pentru sanatate in cadrul celor doua puncte speciale amenajate in centrul Bucurestiului.

Punctele de prim ajutor Secom® sunt amplasate in:
  • Piata Victoriei (in apropierea iesirii de metrou dinspre bulevardul Lascar Catargiu), in perioada 27-29 iulie 2015;
  • Parcul Unirii (pe aleea de la intrarea in parc, latura dinspre magazinul Unirea), in perioada 30 iulie si 1 august 2015.
In cadrul punctelor de prim ajutor Secom®, solicitantii vor beneficia gratuit de apa oferita de partenerii nostri de la Borsec, care ne pun la dispoziÅ£ie una dintre cele mai premiate ape minerale, asistenta medicala cu sprijinul Asociatiei Romane de Interventie in Situatii de Urgenta, dar si de servicii de evaluare a nivelului tensiunii arteriale, al glicemiei si al colesterolului. Punctele de prim ajutor vor functiona de luni, 27 iulie 2015, pana sambata, 1 august 2015, intre orele 12:00 – 19:00.

Amplasarea punctelor de prim ajutor Secom® vine in contextul in care Administratia Nationala de Meteorologie, anunta si saptamana aceasta vreme caniculara si un indice de disconfort termic, temperaturile depasind peste 35 de grade Celsius.
(articol actualizat la data 26-04-17)