Varsta: 79 de ani
Afectiune principala: neoplasm pulmonar

In luna martie 2009, la varsta de 79 de ani, in urma unor investigatii de rutina, mama mea primea un diagnostic foarte sever.

I s-a propus interventia chirurgicala pulmonara. Alternative de tratament nu erau posibile din cauza varstei. Ingrijorata si disperata, am cautat urgent un tratament natural antitumoral si imediat (in patru zile de la diagnostic) am facut programare la Centrul de Consultanta Naturopata “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®), cunoscut pentru rezultatele exceptionale obtinute de peste zece ani in tratamentele antitumorale.
Sub indrumarea medicilor de aici am inceput tratamentul cu produse naturale specifice localizarii tumorii si starii mamei mele. Dupa o luna de tratament era mai bine, iar dupa doua luni starea ei devenea imbucuratoare.
Se petrecea un miracol!

Incepuse sa ii apara culoare in obraji, sa prinda putere, sa simta viata! La sase luni de tratament exclusiv natural, am refacut tomografdia computerizata. Nu mai era nimic din raul care o cuprinsese (si care fusese evidentiat la tomografia anterioara). Nu imi venea sa cred ce aud de la medic! Am alergat la medicul pneumolog cu rezultatul. Aceeasi uimire! Mama era bine!

Sa avem speranta si credinta ca si bolile ingrozitoare pot fi tinute sub control.