red-clover-regleaza-sistemul-hormonal-feminin

Se stie despre Red Clover 400mg (Trifoiul rosu) ca are efect expectorant, de aceea se administreaza ca adjuvant in raceli si in gripe si, de asemenea, ca ajuta la reglarea functiilor hormonale feminine, crescand fertilitatea la varsta conceptiei si conducand la atenuarea simptomelor din menopauza. Afla mai multe despre aceste efecte pozitive, dar si despre alte proprietati benefice ale Trifoiului rosu, planta care iti poate creste calitatea vietii.

Cuprins

Sursa naturala de estrogen
Ajuta inima sa ramana sanatoasa si scade riscul de osteoporoza
Amelioreaza problemele pielii si atenueaza simptomele gripale
Extractul standardizat, eficient in tulburarile date de menopauza

Sursa naturala de estrogen

Calciul, magneziul, niacina, fosforul, potasiu si vitamina C, alaturi de isoflavone sunt nutrienti care se afla in Trifoiul rosu, si care ajuta origanismul in diverse afectiuni. Teste moderne de laborator au demonstrat ca izoflavonele din Trifoiul rosu, substante chimice care produc in corpul uman efecte care imita pe acela al estrogenului. De aceea, anumite dezechilibre si afectiuni produse in corp de deficitul estrogenic pot fi corectate prin administrarea de Trifoi rosu. Spre deosebire de efectele secundare pe care le poate produce tratamentul hormonal cu estrogen, terapiile complementare cu Red Clover sunt mai blande si cu mai putine efecte adverse, de aceea sunt indicate pentru a reduce din simpotomele neplacute ale menopauzei precum bufeurile, transpiratiile nocturne si fluctuatiile emotionale.

Ajuta inima sa ramana sanatoasa si scade riscul de osteoporoza

Isoflavonele din Trifoiul rosu au un efect benefic si in privinta sintezei colesterolului bun, daca este administrat atat femeilor aflate la premenopauza cat si celor care au ajuns la menopauza. De asemenea, prin faptul ca echilibreaza nivelul de estrogen, hormon feminine carte protejeaza de bolile cardiovasculare si de pierderea calciului din oase, Trifoiul rosu este recomandat ca protector al inimii. Nivelul scazut de estrogen este asociat si cu osteoporoza, afectiune care consta in scaderea densitatii osoase dupa instalarea menopauzei. Se ajunge aici fiindca la menopauza, nivelul de estrogeni, hormoni protectori ai tesutului osos se sintetizeaza in cantitati din ce in ce mai mici, in timp ce corticosteroizii, hormoni care cresc resorbtia osoasa, se sintetizeaza in cantitati constante. Prin urmare, rata de pierdere a tesutului osos este mai mare decat cea de consolidare si se ajunge la fragilitate osoasa. Solutia consta in echilibrarea nivelului de estrogen, iar Red Clover este de ajutor prin portul de izolfavone, adica de fitohormoni care au efect estrogen-like in organism.

Amelioreaza problemele pielii si atenueaza simptomele gripale

In mod traditional, Trifoiul rosu a fost folosit ca adjuvant in psoriazis, eczeme si alte iritatii ale pielii. De asemenea, a fost folosit pentru a reduce din simptomele neplacute ale racelii precum tusea, datorita efectului antiinflamator si expectorant. In cazul administrarii de anticonceptionale este indicata precautie in folosirea complementara a Trifoiului rosu pentru ca acesta poate spori efectul estrogenului in organism.

Extractul standardizat, eficient in tulburarile date de menopauza

Trifoiul rosu este modulator al receptoprilor de estrogen, de aceea extractele standardizate sunt recomandate in premenopauza si menopauza. Produsul Red Clover 400mg de la Secom®, sursa naturala de fitoestrogeni, adica de hormoni vegetali, contine 400 mg de extract standardizat de Trifoi rosu, 400 mg per capsula, care echilibreaza organismul feminin in perioadele de dinaintea si din timpul menopauzei. De asemenea, Red Clover 400mg poate fi administrat in inflamatii de mai multe tipuri, de la cele oculare, ureogentiale, gastrointestinal, reumatice, la cele date de guta, bronsita , astm si tuse convulsiva. Si la nivelul epidermei produsul Red Clover 400mg actioneaza pozitiv atenuand simptomele acneei, psoriazisului, eczemelor, intepaturilor de insecte, abcesele, ulceratiile si alte afectiuni venerice. Totodata, Red Clover 400mg actioneaza impotriva congestiei glandelor salivare si in congestia hepatica.
(articol actualizat la data 26-04-17)
 

Produse recomandate

loader
Red Clover (Trifoi-rosu) 400mg

100 capsule vegetale

44.00 lei
In stoc