Varsta: 75 ani
Afectiune principala: neoplasm mamar, metastaze pulmonare, cerebrale, osoase, hepatice
Afectiune secundara: efectele adverse ale chimio si radioterapiei

In anul 2006, la varsta de 75 de ani am fost diagnosticata cu neoplasm mamar. De frica operatiei si a chimioterapiei, am tot amanat data operatiei, timp in care boala a evoluat (s-a agravat ) devenind imperios necesara efectuarea interventiei chirurgicale. Eu insa eram cu moralul la pamant si nu ma puteam decide. Ajutorul meu a venit de la Centrul de Consultanta Naturopata “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®). Aici, desi doream doar sa achizitionam cateva produse naturale, am fost sfatuita insistent sa ma programez la un control medical de specialitate.
In luna decembrie 2006 am fost operata de cancer la san. Boala evoluase spre gradul IV.

Dupa interventia chirurgicala, am urmat sedintele de chimio si radioterapie. Norocul meu a fost ca si inainte cat si dupa interventia chirurgicala am facut tratamentul cu produsele naturale recomandate si procurate de la Centrul de Consultanta Naturopata “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) care m-au ajutat foarte mult sa suport cu bine aceste tratamente agresive.
Fiecare bolnav de cancer ar putea sa scrie un roman despre durere, teama, disperare, incredere, dar toti incercam sa le uitam si sa speram in videcare sau in prelungirea vietii. De aceea si eu le-am rezumat in cateva propozitii. Dupa terminarea chimioterapiei am continuat, si continui si acum, tratamentul natural recomandat si pot spune ca ma simt foarte bine iar analizele pe care le fac trimestrial sunt bune, ceea ce ma face sa fiu optimista si sa am dorinta si puterea de a lupta impotriva acestei boli.

Avand in vedere efectul atat de benefic al acestor produse naturale, in care am mare incredere, recomand tuturor bolnavilor de cancer dar si cu alte afectiuni, sa apeleze cu incredere la tratamentele recomandate la Centrul de Consultanta Naturopata “Energy Plus”(actual Secom®), tratamente care au dat, nu numai in cazul meu, foarte bune rezultate. Un exemplu este chiar sotul meu care sufera de o forma usoara a bolii Parkinson si adenom benign de prostata.

Felicit si multumesc celor care au infiintat Centrul “Energy Plus” (actual Secom®) si au avut “curajul” sa aduca pe piata romaneasca o gama foarte larga de produse naturale cu adevarat vindecatoare!

Cu stima,