Varsta: 63 de ani
Afectiune principala: limfom malign non Hodgkin cu celula mare B, stadiul IIIB
Afectiuni secundare: adenopatii laterocervicale, axilare, supraclaviculare si inghinale, hepatita C, hipertensiune arteriala, gusa polinodulara, ateromatoza carotidiana, hipertrofie de prostate, acid uric crescut, usoara depresieIn luna mai a anului 2009, sotul meu a fost diagnosticat cu limfom malign non Hodgkin stadiul III B. Ecografiile si tomografia computerizata aratau existenta multiplelor adenopatii laterocervicale, axilare, supraclaviculare si inghinale.
Din luna iunie 2009 pana in luna ianuarie 2010 a urmat toate sedintele de chimioterapie prescrise de medicul oncolog – protocolul CHOP asociat cu Mabthera.

Mentionez ca, pe langa limfom NH, sotul meu sufera si de hepatita cronica virala cu virus C, hipertensiune arteriala, gusa polinodulara, ateromatoza carotidiana, hipertrofie de prostata, acid uric crescut, usoara depresie.
In luna iunie 2009 a inceput un tratamentul intens cu produse naturale recomandat la Centrul “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) pe care l-a urmat pana in septembrie 2010.
Produsele naturale i-au asigurat protectia hepatica, cardiaca, imunitara si i-au dat forta necesara sa reziste si sa se simta bine pe tot parcursul chimioterapiei, aspect deosebit de important in contextul atator afectiuni colaterale.
Rezultatul tomografiei din decembrie 2009 a fost de-a dreptul surprinzator: remisia tuturor adenopatiilor! La controlul din ianuarie 2010 s-a stabilit remisia completa a bolii.

In prezent, sotul meu urmeaza tratamentul cu produse naturale pentru prevenirea unei recidive a bolii si pentru hepatita cronica cu virus C.

Aduc pe aceasta cale multe multumiri colectivului Centrului de Medicina Integrativa Secom®, din Bucuresti pentru competenta si seriozitatea cu care trateaza pacientii.

Multumirile sunt atat in numele sotului meu, cat si in numele meu personal, deoarece si eu am beneficiat de recomandari si tratamente naturale pentru problemele mele de sanatate (colecistita, reflux gastro-esofagian, astm, hipercolesterolemie, probleme tiroidiene) pe care le-am putut “stapani” in conditiile foarte stresante provocate de boala sotului meu.

  1. C.-Bucuresti