portofoliul-secom-se-extinde-cu-doua-noi-produse

Portofoliul companiei Secom®, importator de produse 100% naturale pentru sanatate, include de acum doua noi produse: Borage EfaGold® 1300mg, 60 de capsule gelatinoase moi, si Kudzu 613mg, 50 de capsule.

Borage EfaGold® 1300mg, 60 de capsule gelatinoase moi, este un produs cu concentratii optime de acizi grasi Omega 6 si 9. Acesta are in compozitia unei singure capsule 1300 de miligrame de ulei din seminte de borago de cea mai inalta puritate si calitate, care furnizeaza 781 de miligrame de acizi grasi Omega 6 si 190 de miligrame de acizi grasi Omega 9. Uleiul de borago este nerafinat, obtinut prin presare la rece, si nu contine hexani si grasimi trans (nesaturate). Borage EfaGold® contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului in sange, la imbunatatirea mobilitatii articulatiilor, la reducerea durerii, pruritului, eruptiilor cutanate, a uscaciunii mucoaselor, a senzatiei de sufocare, precum si la reducerea tulburarilor de tranzit si de absorbtie intestinala. De asemenea, Borage EfaGold® ajuta la reducerea afectarii nervilor periferici din cauza cresterii nivelului glucozei in sange, la reducerea nivelului enzimei ornitin decarboxilaza, implicata in disfunctii ale prostate, sanilor si colonului. Produsul este benefic si pentru imbunatatirea atentiei, memoriei, capacitatii de concentrare si de invatare. Borage EfaGold® se prezinta sub forma de capsule gelatinoase moi, pentru administrare usoara, si ajunge pana la 60 de zile de administrare.

Produsul Kudzu 613mg, 50 de capsule, este benefic pentru reducerea consumului excesiv de alcool si combaterea efectelor acestuia. Kudzu contine amestec de radacina si extract din radacina plantei puerraria lobata, cunoscuta si sub denumirea de kudzu. Produsul contribuie la reducerea consumului excesiv de alcool si a absorbtiei acestuia de la nivelul tubului digestiv, precum si la ameliorarea tremorului, nervozitatii, transpiratiilor si a altor simptome cauzate de excesul de alcool. De asemenea, Kudzu ajuta la imbunatatirea functiilor ficatului in cazul consumului excesiv de alcool, dar si la ameliorarea simptomelor menopauzei si ale menstruatiei.

Portofoliul companiei Secom® contine in total peste 180 de produse 100% naturale si este in permanenta extindere. Noile produse reprezinta o diversificare a gamei de ingrediente pusa la dispozitia consumatorilor pentru a oferi cat mai multe solutii care sa corespunda nevoilor variate ale acestora. Ingredientele inovative urmeaza cele mai noi tendinte la nivel international, iar scopul fiecarui pas realizat pentru extinderea gamei este ca, in baza portofoliului vast, sa se poata realiza scheme de sustinere a functiilor organismului foarte bine adaptate si personalizate pentru fiecare persoana care apeleaza la produsele si Serviciul de Consultanta Naturopata Secom®.

Produsele Secom® sunt disponibile la nivel national prin lanturile de farmacii si magazinele cu profil naturist din toate zonele tarii. In Bucuresti, cele 9 branduri internationale asupra carora compania detine exclusivitate in Romania sunt disponibile si in cele doua magazine proprii din Soseaua Stefan cel Mare nr. 22 si Strada Stirbei Voda nr. 150. Conceptul inovator al magazinelor Secom® consta in asocierea consultantei naturopate oferite pe loc, la cel mai inalt standard, cu posibilitatea achizitionarii produselor Secom® si cu oportunitatea participarii la evenimente de educare pentru sanatate.

Cele 9 branduri importate in Romania in exclusivitate de Secom® sunt Nature's Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int'l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.

Avantajele produselor Secom® sunt reprezentate de faptul ca sunt 100% naturale. De asemenea, produsele Secom® sunt originale, fara linie de productie speciala pentru Romania care sa modifice numarul de ingrediente si concentratiile de substante active utilizate la nivel international. In plus, acestea au la baza ingrediente inovative, de ultima generatie si sunt rezultatul cercetarii in laboratoarele specializate ale producatorilor.

Suplimentele alimentare Secom® au un numar ridicat de ingrediente si concentratii optime de substante active, pentru o eficienta sporita, concentratia optima de substanta activa referindu-se atat la cantitatea de planta prezenta in produs, cat si la calitatea extractului. In egala masura, produsele Secom® sunt obtinute din materie prima de calitate superioara, contin extracte standardizate si ingrediente patentate, intens cercetate stiintific. Materia prima este purificata, decontaminata si prelucrata prin cele mai noi tehnologii de productie astfel incat sa isi pastreze proprietatile benefice. Una dintre acestea este metoda freeze-dried. Importanta este, in cazul produselor Secom®, si biodisponibilitatea optima. Raportul dintre doza de produs administrata si cantitatea de substanta activa care este asimilata in organism si isi manifesta efectul biologic este cel optim. Nu in ultimul rand, produsele Secom® au forme de prezentare usor de administrat, care permit eliberarea rapida a substantelor active in organism.