patru-produse-noi-in-portofoliul-secom

Portofoliul companiei Secom®, liderul in solutii de medicina naturopata si sustinator al unui stil de viata sanatos, include de acum patru noi produse: BroccoMax® 385mg, 60 de capsule vegetale, Coconut Oil Extra Virgin 1000mg, 120 de capsule gelatinoase moi, Coconut Oil Extra Virgin 454g si Green Coffee Bean 400mg, 60 de capsule vegetale.

Produsul BroccoMax® 385mg, 60 de capsule vegetale, ajuta la imbunatatirea structurii si functiilor hepatice. Acesta contine 385 de miligrame per capsula de extract standardizat din seminte de broccoli, precum si 30 de miligrame per capsula de SGS™ (sulforafan glucozinolat). SGS™ este un extract standardizat patentat sub forma biologica activa cu efect antioxidant indelungat, fara solventi si realizat in conformitate cu standardele cGMP. Un singur flacon de BroccoMax® ajunge pana la 60 de zile de administrare.

Coconut Oil Extra Virgin sunt doua produse pentru imbunatatirea digestiei pe baza de ulei de cocos extra virgin sub forma de capsule gelatinoase moi (Coconut Oil Extra Virgin 1000mg, 120 de capsule gelatinoase moi) , respectiv unt pentru gatit (Coconut Oil Extra Virgin 454g). Cele doua produse contin ulei de cocos extra virgin obtinut prin presare la rece din cocos nemodificat genetic, fara solventi si fara acizi grasi trans (nehidrogenati). De asemenea, acestea sunt certificate organic QAI (Quality Assurance International) si sunt recomandate in dietele vegetariene si vegane. Coconut Oil Extra Virgin 1000mg ajunge pana la 120 de zile de administrare.

Produsul Green Coffee Bean 400mg, 60 de capsule vegetale, contribuie la reducerea masei de grasime din organism si la reglarea nivelului de glucoza din sange. Acesta contine 400 de miligrame per capsula de extract din boabe de cafea verde care garanteaza 200 de miligrame de acid clorogenic, antioxidant care actioneaza pentru neutralizarea radicalilor liberi. Acidul clorogenic din Green Coffee Bean 400mg este obtinut din cafea verde pura, cultivata ecologic, neprajita sau procesata. Produsul se prezinta sub forma de capsule vegetale recomandate in dietele vegetariene si vegane.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovative: colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 180 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania - vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de produse pentru copii si creme medicinale.

Demersul medicinei integrative este sustinut prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific si prin servicii de consultanta de specialitate. Astfel, Centrul de Medicina Integrativa Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale personalizate, aplicand conceptul de medicina integrativa care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare. Experienta de peste 11 ani in fitoterapia stiintifica si cei peste 10000 de pacienti, cu o gama larga de afectiuni, cu rezultate favorabile sub tratamentele complementare recomandate contureaza imaginea de autoritate in domeniu a companiei.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.