nou-sinus-wellness-produs-natural-pentru-sinuzita

Secom® anunta extinderea portofoliului de produse cu Sinus Wellness™, formula complexa cu rol in drenarea si eliberarea sinusurilor.

Sinus Wellness™ contribuie la diminuarea congestiei mucoasei sinusale si nazale si favorizeaza eliberarea mucusului de la nivelul cailor respiratorii si a sinusurilor. Produsul ajuta si la reducerea manifestarilor alergice declansate de polen, praf, par de animale sau produse chimice.

Formula naturala asociaza Vitamina C – pentru sustinerea sistemului imunitar, bromelaina din ananas, ingredient cu efect antiinflamator, serapeptaza – contribuie la reducerea inflamatiei si a vascozitatii mucusului, quercitina, actioneaza asupra histaminei (compus implicat in reactiile alergice), beta glucan din drojdie – ajuta la usurarea respiratiei (recomandat in afectiuni alergice), precum si o serie de extracte din urzica, spilcuta si cretusca.

Sinuzita reprezinta inflamarea mucoasei paranazale si aparitia unei secretii purulente. Afectiunea poate fi cauzata de agenti patogeni, precum bacterii, virusi, fungi sau alergeni. Cea mai frecventa cauza a sinuzitei este infectia de tip viral, precum raceala, dar si infectia fungica sau bacteriana.

Simptomele sinuzitei cuprind durere si presiune la nivelul fetei, senzatia de nas infundat si aparitia unor secretii nazale de culoare galbena sau verzuie.

Sinus Wellness™ cuprinde 30 de tablete ActivTabTM, forma care se dizolva in 30 de minute de la inghitire.

(articol actualizat la data 28-06-17)
 

Produse recomandate

loader
Sinus Wellness™

30 tablete ActivTab™ (se dizolva in maximum 30 de minute de la inghitire)

60.00 lei
In stoc