nou-memo-rise-produs-natural-pentru-memorie-si-concentrare

Secom® anunta extinderea portofoliului de produse cu suplimentul alimentar Memo Rise de la Solaray®. Formula naturala complexa are la baza extracte vegetale, ce sustin functia cognitiva si sanatatea psihica.

Memo Rise creste capacitatea cognitiva si mentala, astfel ajutand organismul in perioadele de efort fizic si psihic intens, precum in sesiunea de examene sau in perioadele aglomerate de la birou. Produsul este potrivit pentru persoanele care au nevoie de sustinerea memoriei pe termen scurt, precum si de mentinerea acesteia odata cu inaintarea in varsta.

Produsul asociaza un complex de trei ingrediente cu rol important in stimularea memoriei: extract standardizat din frunza de Ginkgo biloba, in concentratie de 120mg/capsula, colina si lecitina.

In plus, Memo Rise contine un amestec de trei vitamine esentiale B12, acid folic si niacina, imbunatatit cu doi aminoacizi Acetil L-carnitine, Acid L-Piroglutamic si extracte de plante, amestec care poate sustine o mai buna adaptare la stres a organismului.

Fiecare flacon de Memo Rise contine 45 de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane. Doza standard este de 2 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

 

Produse recomandate

loader
Memo Rise

45 capsule vegetale

61.00 lei
In stoc