nou-gripe-water-produs-pentru-colicile-copiilor

Secom® isi extinde gama de produse pentru sanatatea copiilor si introduce in portofoliu Gripe Water, un produs special pentru colicile bebelusilor de la ChildLife® Essentials.

Gripe Water ajuta la reducerea tulburarilor digestive insotite de colici intestinale, greata si balonari sau aerofagie in cazul copiilor mici sau mari.

Produsul contribuie la reducerea disconfortului digestiv prin imbunatatirea digestiei, ajuta la diminuarea duratei si a intensitatii colicilor, diminuarea crampelor gastrice si intestinale, avand si efect carminativ (eliminare a excesului de gaze intestinale).

Ingredientele actioneaza sinergic asupra colicilor prin formula care asociaza ghimbirul (extract din radacina), fenicul (ulei esential din fruct), marar (ulei esential), extract din fructul de kiwi. Toate ingredientele sunt organice ÅŸi respecta standardele de certificare organica ale SUA si Oregon Tilth®. Administrarea produsului se poate face din prima zi de viata a copilului, iar dozarea este foarte usoara datorita flaconului prevazut cu pipeta gradata.

Colicile sunt printre cele mai frecvente suferinte ale bebelusilor. Acestea sunt rezultatul unei dureri, apar in primele saptamani dupa nasterea copilului si se manifesta prin episoade de plans intens care pot dura mai mult de trei ore pe zi, timp de trei sau mai multe zile consecutiv. Episoadele apar de obicei in aceeasi perioada zilei sau a noptii si continua fara un motiv aparent.

Imaturitatea sistemului digestiv este una dintre principalele cauze ale aparitiei colicilor la bebelusi.

(articol actualizat la data 28-06-17)
 

Produse recomandate

loader
Gripe Water

59.15ml

91.00 lei
In stoc