noi-produse-pentru-sanatate-in-portofoliu-secom

Secom®, compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, continua demersul pentru gasirea si aducerea pe piata romaneasca a solutiilor naturale pentru sanatate si isi extinde portofoliul cu 15 noi produse, din arii terapeutice diverse. Noile produse disponibile in magazinele Secom® si lantul de parteneri sunt: Alpha GPC 300mg, Apple Cider Vinegar 500mg, Beta Carotene 25000UI, Cayenne (Ardei Iute) 450mg, Chlorofresh® Capsules, Chromium GTF 200mcg, Chromium GTF 200mcg, Calcium Magnesium with Vitamin D, Garlic 500mg, Lactase Enzyme Active™, PQQ 20mg, SambuActin™ Tablets, Quercetin 500mg, TMG 500mg.

Alpha GPC 300mg imbunatateste capacitatile cognitive (starea de spirit, capacitatea de invatare, timpul de reactie) si contribuie la ameliorarea disfunctiilor cognitive cauzate de imbatranire, traume, interventii chirurgicale sau dezechilibre ale circulatiei sangvine cerebrale. Produsul contine 300 mg l-alfa glicerofosforilcolina(colina alfoscerat) din sursa vegetala per capsula. Alfa GPC este un metabolit al fosfatidilcolinei, componenta esentiala a membranelor neuronale, si actioneaza la nivel cerebral, contribuind la imbunatatirea functiilor neurocognitive.

Apple Cider Vinegar 500mg contribuie la controlul masei corporale, actionand asupra senzatiei de satietate si a grasimii abdominale. Produsul amelioreaza profilul lipidic si al depozitelor arteriale de colesterol, imbunatateste digestia, elimina toxinele metabolice si contribuie la sanatatea sistemului renal si osteoarticular (ajuta la reducerea acumularilor de acid uric, contribuie la mentinerea pH-ului normal al organismului).

Beta Carotene 25000UI, sursa de vitamina A pentru mentinerea sanatatii ochilor, pielii si a mucoaselor.

Cayenne (Ardei Iute) 450mg este un produs indicat in controlul greutatii (capsaicina accelereaza arderile grasimilor celulare si termogeneza), imbunatatirea circulatiei sangvine (efect vasodilatator) si a sanatatii gastrointestinale (stimuleaza productia de mucus, asigurand protectie si lubrifiere, creste absorbtia nutrientilor la nivel digestiv, echilibreaza sistemul imunitar:CAY-1 (saponina prezenta in Ardeiul iute) afecteaza integritatea membranei celulelor fungice).

Chlorofresh® Capsules ajuta la reducerea mirosului neplacut al respiratiei, transpiratiei, urinei si fecalelor.

Chromium GTF 200mcg contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange si metabolismul normal al macronutrientilor.

Calcium Magnesium with Vitamin D, formula superioara pe baza de calciu, magneziu si vitamina D2, pentru sanatatea sistemelor osteoarticular, muscular, nervos si imunitar.

Garlic 500mg, extract standardizat din bulbi de usturoi pentru imbunatatirea sanatatii cardiovasculare, gastrointestinale, respiratorii si imunitare.

Lactase Enzyme Active™ imbunatateste toleranta digestiva la consumul alimentelor derivate din lapte si a celor care contin lactoza, fiind recomandat persoanelor cu intoleranta la lactoza. Acesta mai este recomandat pentru sustinerea digestiei la persoanele cu anumita sensibilitate la lactate, dar si pentru cei care au un regim bogat in lactate.

PQQ 20mg contribuie la biogeneza mitocondriilor si la protectia sistemelor nervos si cardiovascular. Produsul contine BioPQQ™ – pirolochinolina chinona, 20mg/capsula si este recomandat in terapiile antiaging, imbunatatirea protectiei si a functiilor cardiovasculare, imbunatatirea sanatatii si functiilor sistemului nervos central, normalizarea diviziunii celulare si reducerea supraproductiei de melanina. Pirolochinolina chinona (PQQ) este un cofactor in ciclul redox si un nutrient esential, fiind implicata in generarea, dezvoltarea si protectia celulara. Fiind nutrient esential, nu poate fi sintetizat de catre organism, fiind nevoie de o suplimentare a dietei cu PQQ.

Super Lion's Mane formula pe baza de ciuperci medicinale ce contribuie la imbunatatirea sistemului nervos central, a raspunsului sistemului imunitar, oferind si o buna protectie gastrica. Produsul contine 250mg/tableta extract de Lion’s Mane, 25mg/tableta extract standardizat Maitake TD-Fraction®(contribuie la potentarea efectelor benefice) si adaos de vitamina C pentru cresterea biodisponibilitatii.

SambuActin™ Tablets contribuie la imbunatatirea sanatatii tractului respirator, ajutand la reducerea activitatii si duratei actiunii microorganismelor agresoare la nivelul cailor respiratorii, reducerea manifestarilor virozelor respiratorii (nas infundat, curgerea nasului, tuse, stranut, senzatie de presiune la nivelul fruntii sau a sinusurilor, tensiune musculara), fluidificarea si eliminarea secretiilor bronsice, traheale si nazale, stimuleaza eliminarea toxinelor prin piele (sudoripar) si rinichi (efect diuretic).

Quercetin 500mg, produs cu efect antioxidant ce asigura protectie sistemului cardiovascular si reducerea stresului oxidativ.

TMG 500mg – mentinerea nivelului normal de homocisteina in organism. Homocisteina este un aminoacid, rezultat in procesul de metabolizare a metioninei, cunoscuta pentru implicarea in aparitia unor boli cardiovasculare si neurologice.

Trimetilglicină (TMG), numita si betaina anhidra, este o substanta produsa in organism din colina. Este un „donor de metil”, deoarece doneaza altei molecule o grupare metil (CH3). Donarea unei grupari metil altei molecule (metilare) poate accelera sau pastra procesele normale in organism.

Fo-Ti 610mg contribuie la mentinerea capacitatii de adaptare a organismului la suprasolicitare fizica si mentala, imbunatatirea sanatatii sistemului reproducator feminin (reprezinta sursa de fitoestrogeni), imbunatatirea functiei erectile si a vigorii sexuale, incetinirea procesului de imbatranire prin imbunatatirea starii generale de sanatate si protejarea nivelului de SOD (superoxid dismutaza) – cu rol de reducere a stresului oxidativ in organism.

Detalii si informatii despre portofoliul de produse Secom® la TELVERDE 0800 873 266.