noi-produse-pentru-controlul-greutatii-si-cresterea-masei-musculare

Secom® a introdus in portofoliu The Slim Whey™ Green Tea 450g si Virgin Whey Protein Isolate 450g, doua produse speciale pentru persoanele pasionate de fitness si culturism. Noile produse sunt naturale si sustin procesul de remodelare corporala si crestere a masei musculare.

The Slim Whey™ Green Tea 450g este o formula care asociaza, intr-o doza, 15g slim whey™ proteine de calitate superioara, izolate din zer, usor digerabile, bogate in aminoacizi esentiali cu lant ramificat, 1500mg HCActive™ (extract patentat de acid hidroxicitric din fruct de Garcinia cambogia) care ofera garantat 70% (1050mg) acid hidroxicitric (HCA), 1000mg Ceai verde Matcha.

Produsul contribuie la controlul greutatii, al indicelui de masa corporala si pastrarea senzatiei de satietate dupa masa.

Ingredientele sustin organismul in procesul de slabire, inducand starea de satietate si reducerea senzatiei de foame, ajuta la imbunatatirea transportului si “arderii” acizilor grasi in mitocondriile celulare, sustine cresterea masei musculare prin stimularea sintezei proteinelor musculare si contribuie la mentinerea unui nivel optim de glucoza in sange. Produsul are aroma placuta de ceai verde, fiind usor de administrat.

Virgin Whey Protein Isolate 450g este un izolat proteic de calitate superioara pentru dezvoltarea musculara care ajuta la cresterea masei musculare si la un mai bun control al greutatii. Produsul contine izolat proteic din zer, obtinut direct din lapte proaspat, are o textura si gust similara laptelui si contine 22g de proteina si 12g de aminoacizi pe masura. Formula nu contine indulcitori, grasimi totale si grasimi saturate sau L-Triptofan adaugat.

Produsul mai este recomandat pentru cresterea longevitatii si vitalitatii, ajuta la imbunatatirea metabolismului glucidic, sustine sistemul imunitar si contribuie la imbunatatirea starii fizice si mentale. Formula contribuie la reducerea leziunilor mucoasei gastrice, ofera protectie cardio-vasculara si sustine capacitatea antioxidanta a ficatului.

The Slim Whey™ Green Tea 450g ÅŸi Virgin Whey Protein Isolate 450g sunt produse de Jarrow Formulas®, unul dintre cei mai mari producatori de suplimente alimentare din SUA, si pot fi achizitionate din magazinele Secom din Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi, Ploiesti, Sibiu si Timisoara, precum si online pe www.secom.ro.