neuro-optimizer-acum-si-in-flacon-de-60-de-capsule

Neuro Optimizer®, un produs 100% natural pentru mentinerea structurii si functiilor cerebrale, este disponibil acum si in flacon cu 60 de capsule.

Neuro Optimizer® 60 de capsule contine aceleasi ingrediente ce fac parte din structura cerebrala si traverseaza usor bariera hematoencefalica, actioneaza singeric si au biodisponibilitate crescuta. Produsul contine Cognizin®, forma patentata si studiata clinic, si este imbunatatit cu fosfatidilserina, fosfatidilcolina, glutamina, taurina, acetil-l-carnitina si acid alfa lipoic.

Neuro Optimizer® contribuie la mentinerea structurii si functiilor cerebrale prin reducerea pierderii progresive a neuronilor cauzata de imbatranire, stres, epuizare sau de lezarea sistemului nervos central. Produsul stimuleaza neurogeneza si regenerarea neuritilor prin actiune similara cu cea a factorilor de crestere neuronali. De aceea, Neuro Optimizer® contribuie la cresterea capacitatii de invatare, de memorare si de redare a informatiilor, creste fluiditatea verbala, concentrarea, vigilenta si atentia, oferind in acelasi timp si protectie antioxidanta cerebrala. De asemenea, acesta atenueaza complicatiile nervoase date de concentratia mare a glucozei in sange si de administrarea produselor antivirale. Neuro Optimizer® este recomandat de Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovative: colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 180 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania - vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de produse pentru copii si creme medicinale.

Demersul medicinei integrative este sustinut prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific si prin servicii de consultanta de specialitate. Astfel, Centrul de Medicina Integrativa Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale personalizate, aplicand conceptul de medicina integrativa care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare. Experienta de peste 11 ani in fitoterapia stiintifica si cei peste 10000 de pacienti, cu o gama larga de afectiuni, cu rezultate favorabile sub tratamentele complementare recomandate contureaza imaginea de autoritate in domeniu a companiei.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.

(articol actualizat la data 06-03-19)