nettle-root-si-ultra-zeaxanthin-cele-mai-noi-produse-din-portofoliul-secom

Portofoliul companiei Secom®, liderul in solutii de medicina naturopata pentru un stil de viata sanatos, include din ianuarie 2014 doua noi produse. Nettle Root, 60 de capsule easy-to-swallow, este recomandat in afectiuni urologice, iar Ultra Zeaxanthin™, 30 de capsule, pentru sanatatea sistemului ocular.

Nettle Root, 60 de capsule easy-to-swallow, contribuie la functionarea eficienta a rinichilor si a prostatei. Produsul contine, per capsula, 300 de miligrame de extract standardizat din radacina de urzica si 150 de miligrame de extract din radacina de urzica. Nettle Root ajuta la imbunatatirea functiilor renale, la reducerea simptomelor in afectiuni ale prostatei, precum si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei in sange. Acesta este benefic si pentru reducerea diviziunii celulare anormale, reducerea durerilor si reactiilor inflamatorii osteoarticulare, dar si pentru echilibrarea tensiunii artetiale si reducerea reactiilor alergice. Un flacon de Nettle Root include 60 de capsule usor de inghitit, care ajung pana la 60 de zile de administrare.

Ultra Zeaxanthin™, 30 de capsule, este un produs cu o formula complexa, pe baza de antioxidanti si extracte din plante. Acesta este benefic pentru protejarea retinei si imbunatatirea acuitatii vizuale. Produsul contine contine extract din floare de craita, ce ofera 138 de miligrame per capsula de zeaxantina si 3 miligrame de luteina, precum si 10 miligrame de extract din fruct de afin cu 3,6 miligrame de antocianozide. Datorita componentelor cu efect antioxidant, Ultra Zeaxanthin™ reduce nivelul radicalilor liberi si protejeaza cristalinul, retina si macula. De asemenea, reduce distrugerea vaselor de sange de la nivelul retinei si protejeaza impotriva distrugerilor provocate de razele ultraviolete. Ultra Zeaxanthin™ contribuie si la mentinerea acuitatii vizuale pe timp de noapte si a capacitatii de distingere a culorilor.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovative: colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 180 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania - vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de produse pentru copii si creme medicinale.

Demersul medicinei integrative este sustinut prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific si prin servicii de consultanta de specialitate. Astfel, Centrul de Medicina Integrativa Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale personalizate, aplicand conceptul de medicina integrativa care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare. Experienta de peste 11 ani in fitoterapia stiintifica si cei peste 10000 de pacienti, cu o gama larga de afectiuni, cu rezultate favorabile sub tratamentele complementare recomandate contureaza imaginea de autoritate in domeniu a companiei.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.